середу, 21 листопада 2018 р.

Хід президентської кампанії 2019 року

Отже, непрості вибори президента в 2019 році. Треба зробити більш детальний астрологічний прогноз. 
Вони будуть досить таки уранічними. Транзитний Уран аспектує тригоном натальне Сонце України і квадратом - Сатурн (управитель першого дому). Тобто будуть як позитивні, так і негативні прояви Урана.
Україна, транзит 31.03.2019

Що належить до тем Урана? Майдан, народні виступи, страйки, мітинги, реформи, свобода, волюнтаризм, неочікуваність, вибухи, інтернет, щось нове, незвичне, різке, екстремальне, розриви, конфлікти, суперечки і суперечності, аварії, енергетичні ресурси і енергетичний комплекс.

Загальний опис

Раніше писалось що буде обрано нового, в сенсі іншого президента. Але тепер це вже неточно, Уран може проявитись в кількох інших подіях і сферах життя.
Отже в чому проявляється Уран вже зараз під час фактично вже триваючої агітації і проявиться ще більше у найближчому майбутньому?
Що зовсім очевидно - буде поставлено новий рекорд кількості кандидатів в першому турі.
Багато виборців (які попередньо визначились зі своїм кандидатом) будуть різко міняти своє уподобання. А отже нинішні соцопитування є дуже попередніми. А отже слабка передбачуваність результатів першого туру.
Що іще нового і незвичного - достатньо високі рейтинги співака Вакарчука і шоумена Зеленського.
Також буде новий рекорд рівня суперечок між близькими людьми стосовно за кого голосувати (Уран-квадрат-Сатурн). Наприклад в 2004 році проєвропейським кандидатом був Віктор Ющенко; тож люди, які мають проєвропейську позицію не мали підстав для політичних суперечок між собою. Тепер же ні, на проєвропейському полі є багато кандидатів, які конфліктують між собою. Відповідно ці конфлікти і суперечки передаються в мільйони сімейних середовищ.
Також протести "євробляхерів". Їхній астрологічний показник  можна розглядати не лише як квадрат Урана (йде по третьому дому - транспортні засоби) до Сатурна, а також секстиль/тригон до вісі 2-8. Тобто протест за збільшення кількості власних грошей за рахунок уникнення сплати до бюджету за придбаний транспортний засіб.
Комунальні аварії, пориви теплотрас. Ця зима має бути однією з рекордних в цьому плані. Це не значить що причиною є вибори; нею є зношеність основних фондів. Просто співпадіння в часі, але багато політиків використає це в агітації.
Також буде постійно підніматись тема газу і цін на нього.
Крім усього іншого, передвиборча агітація повноцінно увійде в інтернет.
Але загалом (крім великої кількості ахінеї) кандидатами в президенти і їхніми соратниками  буде озвучено чимало раціонального, що (в більш довгій перспективі) сприятиме поліпшенню становища України і подоланню соціально-економічної кризи, в якій Україна постійно перебуває.

Періодизація кампанії

Можна розділити на три періоди:
  1. Початкова агітація до 23 листопада 2018 року.
  2. Розігрів починаючи з 23 листопада 2018 року. Перша повня після входження Юпітера в Стрілець; квадрат Сонця-Місяця до натального Сонця, на вісі повні також сам Юпітер.
  3. Накал пристрастей з 6-21 січня 2019 року. Коридор затемнень в 1 і 7 домах України.
Під час цього коридору затемнень в домах 1-7 України у свідомості виборців буде суттєво посилено поляризацію *ми і наші вороги*. А це, своєю чергою, вплине на рейтинги кандидатів.
Крім того - усе сказане і зроблене кандидатами в президенти і їхніми соратниками в період з 6 по 21 січня 2019 року буде мати вагомі і довготривалі наслідки.
В наступних статтях на цю тему - розбір карт конкретних кандидатів і оцінка їхніх шансів.

Немає коментарів:

Дописати коментар