пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Хід офіційної президентської кампанії 2019 року

Продовжуємо статтю Хід президентської кампанії 2019 року, в якій нинішні вибори характеризовані як дуже уранічні. Тобто повні незвичностей, несподіванок, конфліктів, нових рекордів і різких змін. І той факт що неможливо щось спрогнозувати звичайними методами дає можливість продемонструвати дієвість астрології як справжньої науки (якщо самі астрологи достатньо кваліфіковані).

Україна, транзит 31 березня 2019
Деякі астрологи пишуть що буде якесь відтермінування дати виборів. Але ні, голосування відбудуться як і заплановано 31 березня і 21 квітня. Показник першого туру Уран-тригон-Сонце (екзакт 25 березня), показник другого туру - Уран-квадрат-Сатурн (екзакт 5 квітня). Негативний зв'язок між планетами говорить що в другому турі більшість голосів за переможця буде вимушеною, як за менше зло. Ці дати (25 березня і 5 квітня) також важливі, далі буде написано чому саме.

Додатково на 21 квітня як на дату голосування вказують аспекти Венера-квінконс-Сонце, Венера-секстиль-Сатурн, Нептун-тригон-Плутон, Марс-квінконс-Нептун.

Отже дійсно, маємо рекордну в історії України кількість кандидатів (44 особи). Звісно ж можливо хтось із них зніме свою кандидатуру на чиюсь користь (і ті цілком можливі зняття своєї кандидатури на користь іншого можуть бути у чомусь незвичними або зроблені при неочікуваних обставинах).
Також очікується новий рекорд кількості міжнародних спостерігачів, при цьому розрив відносин з російськими спостерігачами.

Далі стосовно прогнозованих у статті комунальних колапсів. Дещо сталось у цій сфері, але це не такий великий масштаб як уявлявся (втім опалювальний сезон ще не скінчився, щось іще може статись). Справа в тому що в астрології є певне спрощення, але ж усе різноманіття сценаріїв неможливо звести до 12 категорій. Тобто те що розтлумачене як масштабні прориви теплотрас - насправді стосується конфлікту різних гілок влади (Кабміну і НКРЕ) стосовно норм споживання газу. І це якраз лягає в загальну канву виборчої кампанії - тому що за поверненням через суд старих, явно завищених, норм споживання газу може стояти одна з опозиційних сил. Тобто подія, яка є шоковою для споживачів енергоресурсів. І сам конфлікт різних гілок влади з цього приводу - дуже незвична для громадян подія.

Іншою незвичністю буде достатньо велика кількість громадян, які не визначились зі своїм вибором; через це соціологія майже до кінця передвиборчої агітації не зможе точно спрогнозувати результат першого туру. А коли вони визначаться? Коли буде точне значення аспекта Уран-тригон-Сонце, тобто 25 березня. Точне значення аспекта другого туру (Уран-квадрат-Сатурн) буде 5 квітня; тобто тоді практично усі виборці визначаться за кого віддати свій голос 21 квітня. А отже пара другого туру буде такою, що виборцям з різними уподобаннями буде досить легко визначитись хто із них менше зло.

І нарешті - хто ж має найбільші шанси? Багато астрологів впевнено стверджують що це буде не Порошенко. Оскільки Уран це оновлення, то значить на найвищу посаду буде обрано нову, в сенсі іншу людину. Насправді все не так просто, Уран також неочікуване. Тобто до активної фази передвиборчої агітації (станом на осінь 2018 року) переважна більшість виборців була налаштована на обрання когось іншого, але не Порошенка. Але потім через отримання Томосу частина опозиційних виборців знову стала симпатиком чинної влади. Також найближчим часом в непростому процесі визначення за кого голосувати (з-поміж великої кількості опозиційних претендентів!) значна кількість виборців махне на них рукою і вирішить підтримати чинного главу держави. До того ж наразі починає діяти аспект Сатурн-секстиль-Плутон, що значить повернення довіри виборців до влади. Тобто багато хто, певною мірою навіть неочікувано для себе (вірніше кажучи неочікувано до своїх попередніх настроїв напередодні активної фази агітації) вирішить підтримати Петра Порошенка.

Немає коментарів:

Дописати коментар