пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Юлія Тимошенко в 2019 році

Отже одна з основних кандидатів на найвищу посаду - Юлія Володимирівна Тимошенко. Народилась 27 листопада 1960 року в місті Дніпро (в той час була інша, більш складна для частої вимови назва цього міста).
Є декілька варіантів її гороскопа; різні астрологи мають свою думку щодо точного часу її народження. Один з них, який мені здається найбільш переконливим - 01:55, Асц 26* 2' Діви. За цей варіант говорить завантаженість 4 дому трьома планетами (Юпітер, Венера, Сатурн). Вона дійсно набагато більше часу була в опозиції ніж при владі (влада - 10 дім, опозиція - 4 дім).
Згідно соцопитувань її рейтинг був найвищим в листопаді і в першій половині грудня 2018 року. Це видно по транзитах - Юпітер-з'єднання-Сонце. Але потім Юпітер пішов далі і до її натального Сонця вже не повернеться.
Що найбільш примітно по транзитах зараз? Сатурн з'єднується з Венерою і Сатурном. Тобто друге повернення Сатурна, яке у всіх людей відбувається у віці 59 років. Це коли минулі помилки, невірні дії дають про себе знати. В її випадку - це нагадування виборцям від конкуруючих кандидатів про газовий контракт, хіхікання з однією відомою особою і багато чого іншого. Як наслідок рейтинг знижується. 
Юлія Тимошенко, транзит 7 березня 2019
Варто звернути увагу на дату дедлайну по зняттю кандидатів з балотування (7 березня). По картах кількох кандидатів видно що тоді дійсно будуть якісь зняття кандидатів, що вплине на загальну картину рейтингів. Її рейтинг знизиться (Юпітер-квадрат-Місяць, Сатурн-опозиція-Марс, Марс-опозиція-Меркурій). І тому висновок такий що Юлія Володимирівна не пройде в другий тур
В кінці агітаційної кампанії (29 березня) є також декілька мінорних негативних аспектів (Сатурн-45-Сонце, Плутон-135-Плутон, Венера-135-Марс, Марс-135-Венера).
Разом з тим впродовж року, зокрема восени, є сприятливі аспекти (Нептун-тригон-Меркурій, Плутон-секстиль-Місяць, Сатурн-секстиль-Місяць і інші). Це значить що на парламентських виборах результат партії Батьківщина буде значно кращим ніж в 2014 році і тому її фракція у Верховній Раді наступного скликання буде більш впливовою.

1 коментар:

  1. Шановні астрологи! Зверніть, будь ласка, увагу на Соляр в гороскопі Тимошенко на 2019 рік Там є зєднання транзитного Лунного вузла з чорною луною. Що вказує на те, що в 2019 році в її житті відбудеться повтор ситуації, яка була у неї 19 років тому назад (Повернення Лунних Вузлів). Якщо подивитися, що ж було в її житті у 2000 році (19 років назад), то це була перша посадка Юлі до вязниці. Може треба подумати й над цим. Багато астрологів вважають, що Лунні вузли дуже чітко вказують на долю людини, на розвиток подій в її житті. То може восени Юля і балотуватись до ВР не буде?

    ВідповістиВидалити