пʼятниця, 7 квітня 2017 р.

Шлях України до успіху


Вступ

Як відомо, Місячні Вузли (Кету і Раху) вказують на напрямок розвитку або шлях натива до успіху. Це стосується як людей, так і держав. В натальній карті України Кету в Раку і 7 домі, Раху в Козерозі і 1 домі. Тобто на підґрунтя вказують Рак і 7 дім, а на мету Козеріг і 1 дім.

Безвізовий режим з ЄС

6 квітня 2017 року відбулась важлива для України подія, яка пов’язана з домами 1, 3, 7 і 9. Парламент ЄС ухвалив безвізовий режим для громадян України, який увійде в силу трохи пізніше.

Астрологічний показник – тригон Урана до Юпітера і Меркурія (Уран на Асценденті в наталі, другий управитель 1 дому; Юпітер і Меркурій в 7 домі, вказують на поїздки на довгі і короткі відстані відповідно). З цього також видно що орб для транзитів 2°. Екзакт буде 11-12 травня 2017 року, тобто вірогідно з цього часу безвізовий режим з ЄС стане повністю чинним.

В українському сегменті фейсбука були дані різні оцінки значимості цієї події і були висловлені різні думки з цього приводу. Але основна думка – це є підтвердження зовнішньополітичного курсу і важливий крок на шляху євроінтеграції України. Є сенс пояснити з точки зору астрології.

Внутрішній розвиток на ґрунті євроінтеграції

Таким чином, якщо український народ хоче досягти успіху – він має ґрунтуватись на тому, що сигніфікується знаком Рак і 7 домом. Але разом з тим не слід вважати це самодостатнім. Ґрунтуючись на цьому досягати того, що сигніфікується знаком Козеріг і 1 домом.

Рак – це коріння, тобто традиції, рідна мова, історія, історичний досвід тощо. 7 дім – це зовнішньополітична орієнтація, стосунки з іншими країнами і міждержавними об’єднаннями, членство в них, а також протистояння недружнім державам.

Козеріг – це прагматичні дії, спрямовані на досягнення конкретних цілей (які можна виміряти в грошових одиницях, тонах, кіловатах, кілометрах, штуках, терабайтах тощо). 1 дім – в даному контексті держава Україна, її життя, внутрішній устрій, технічний і технологічних розвиток.

Таким чином, якщо українці будуть зосереджені лише на знаку Рак (пишатимуться власною нацією, її мовою, історією і традиціями) і 7 домі (проголошення європейського і євроатлантичного курсу, неприйняття інтеграції в східному напрямку, безвізові поїздки в країни ЄС тощо), то результатом буде соціально-економічний занепад всередині України.

Потрібно, ґрунтуючись на згаданому вище, будувати сучасну, розвинену в економічному і соціальному плані державу Україна, тобто побудувати Європу в Україні.

Разом з тим, такі ідеї як «побудувати Європу в Україні без членства в європейських і євроатлантичних структурах», а також «активний нейтралітет» є для України неприйнятними. Такі держави як Швейцарія і Норвегія – це виключення, а не правило. Для України точка опори в 7 домі і знаку Рак є обов’язковою.

Немає коментарів:

Дописати коментар