понеділок, 24 липня 2017 р.

Проголошення Малоросії і наступні події



Як відомо, 18 липня 2017 року лідер самопроголошеної ДНР Захарченко заявив про створенняМалоросії. Розглядати цей момент як заснування нової держави немає сенсу, оскільки це просто ідіотська політична програма. Вона полягає в тому щоб Україна відмовилась від власної ідентичності, назвала б себе принизливим словом Малоросія і всі області «колишньої» України об’єдналися б довкола ДНР. Метою цієї заяви є залякування України і водночас це початок нової хвилі агресії. В цю дату транзитний Юпітер стоїть в півквадраті до натального Сонця України. Він же стоїть в опозицію до натального Сонця ДНР – замашка на здобуття явно недосяжних цілей.
До речі, між положенням натального Сонця України (0-56 Діви) і ДНР (17-31 Овна) аспект півтораквадрат – відносини природним чином конфліктні.
Ескалація військових дій на Донбасі, яка вже почалась в кінці липня, впродовж серпня буде посилюватись. Особливо запеклі бої будуть в останніх числах серпня і перших числах вересня. Показники в карті України – Уран-120-Венера, повне сонячне затемнення 21 серпня на Венері, з’єднання Марса з Юпітером, Меркурієм, Венерою і Сонцем і Уран-150-Марс. Показники в картах Л-ДНР – аспекти транзитного Юпітера до Сонця (опозиція), Марса (з’єднання) і Місяця (квадрат). Потім в середині вересня або в його другій половині бої затихнуть.
В результаті цих боїв втрати українського війська будуть відчутними, але ще сильніші втрати матимуть військові формування Л-ДНР. Більше того – українська армія, пішовши в контратаку, змінить положення лінії фронту на користь України.
Після цього в жовтні 2017 року заява Захарченка про створення Малоросії отримає логічне продовження. Зміст цієї заяви або вірніше політичної програми («колишня» Україна об’єднується навколо ДНР) цілком відповідає проросійському погляду на Україну.
Астрологічний показник в карті України – з’єднання Кету-Місяць і транзит Сатурна по 12 дому.
Україна, транзит 19.10.2017
З’єднання з Кету діє приблизно як з Сатурном, але більш тонко. Транзит Сатурна по 12 дому – один з видів взаємодії Сатурна з Нептуном. Оскільки природа Сатурна і Нептуна є дуже різною, то будь-яка взаємодія між цими двома планетами в більшій або меншій мірі є проблемною. Транзит Сатурна по 12 дому – це показник внутрішньої кризи.
Отже, найвірогідніше в жовтні 2017 року буде така ситуація. З проросійського боку буде більш чітко і голосно заявлено про своє бачення майбутнього України. По суті відбудеться деталізація заяви Захарченка про створення Малоросії. Це матиме наступні наслідки:
1. В проукраїнських / проєвропейських громадян України викличе ще більшу і глибшу зневагу до Росії і проросійських сепаратистів.
2. Проросійська частина населення України (а їй ця політична програма сподобається) буде більш рішуче заявляти про свою проросійську позицію і буде намагатись утискувати тих хто має протилежну позицію.

Таким чином, з жовтня 2017 до грудня 2018 року в Україні (особливо в південно-східних областях) події подібні до цієї коли за українську мову намагаються викинути з маршрутки будуть достатньо масовими. Сюди ж входить і відмова в пільговому проїзді і грубе поводження з бійцями АТО. Очевидно що матимуть місце інциденти з травмами і можливо навіть летальні випадки. Тобто під час транзиту Сатурна по 12 дому буде така внутрішня криза що на підконтрольній українській владі території України не завжди буде безпечно засвідчувати про свою українську ідентичність.
Це матиме наслідком зростання суспільного запиту на ідею виштовхування з України значної частки проросійського населення, примушування до політичної еміграції принаймні найбільш активних проросійських громадян. Кількість депутатських місць в Верховній Раді 2019 року, які обійматимуть українські націоналісти (партія ВО Свобода і інші) буде значною.
Далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар