середа, 17 січня 2018 р.

Погіршення життя в ДНР

Вступ

Нещодавно в непідконтрольній частині Донбасу сталися події, які ще більше погіршують і без того непросте життя його мешканців. Перше - зник мобільний зв'язок оператора Vodafone; незрозуміло що саме станеться далі, але але вартість мобільного зв'язку для мешканців Л-ДНР суттєво зросте. Друге - лідер ДНР Захарченко заборонив бюджетникам виїжджати на територію, яка підконтрольна Україні.
В цій статті розбір недавніх подій на Донбасі, а також попередній прогноз.

Загальний аналіз

Явною особливістю гороскопа ДНР є вкрай негативне розташування планет. Якщо брати широкий орб - конфігурація множинний великий квадрат (!!!) Уран з Сонцем - Юпітер з Місяцем - Марс - Плутон. Ця конфігурація говорить що ДНР і ЛНР не можуть довго проіснувати, а за час свого існування принесуть усім багато труднощів. Транзит повільних планет (Юпітера і повільніших) від 12* до 21* кардинальних знаків приносить "республікам" багато проблем, а також спонукає їх приносити проблеми іншим. Також транзит по кардинальних знаках швидких планет (Марса і швидших за нього) як доважка до основних показників і "секундні стрілки".
Астрологічний аналіз вказує на те, що в 2018 і 2019 роках буде йти процес знищення "республік" і повернення зайнятих ними територій в склад України.
Основний показник - транзитний Плутон стає в опозицію до Місяця і квадрат до Марса, згодом до нього приєднується транзитний Сатурн. Також по дирекціях Уран з'єднується з Сонцем. Оскільки Сонце (управляє Асцендентом) це ДНР, а Уран (управляє Десцендентом) - Україна, то значить в 2018 і 2019 роках "республіки" зійдуться зі своїм противником (проєвропейською Україною) в смертельній схватці.
Основний показник в карті України - дирекційне з'єднання Венера-Марс. Дирекційне з'єднання Сонце-Марс (яке вже практично минуло) вказувало на позиційну війну без зміни лінії фронту. Але дирекційне з'єднання Венера-Марс (дія якого тільки починається) вказує на війну зі змінами лінії фронту.

Обстріл Новолуганського і проблеми в ОБСЄ

Варто згадати про події, які відбулись трохи раніше. А саме 18 грудня 2017 року бойовики ДНР обстріляли з РСЗВ підконтрольне Україні селище Новолуганське. А на наступний день було заявлено про можливе відкликання російської частини з СЦКК ОБСЄ.
В цей час транзитний Сатурн був в квадраті до натального Меркурія ДНР. В натальному аналізі Л-ДНР стосовно Меркурія сказано наступне:
Меркурій – спірно. Можливо місія ОБСЄ. В останньому градусі Риб і без мажорних аспектів – все розуміє, але обмежений в діях і мало на що може вплинути. 
Але швидше Меркурій в останньому градусі Риб і без аспектів кратних 30 - логіка і здоровий глузд в житті Л-ДНР є якоюсь абстрактною метафізикою і не впливають на прийняття рішень. Якщо зв'язати таке положення Меркурія із загальною картиною гороскопа - на прийняття рішень в Л-ДНР впливають тільки деструктивні емоції, логіка і здоровий глузд тут ні до чого. 
.А отже обидва варіанти трактування виявились правильними. Коли транзитний Сатурн включив негативну сторону Меркурія - сепаратисти обстріляли житлові квартали з мешканцями Донбасу (ніякої логіки і здорового глузду, лише деструктивні емоції) і були певні ускладнення з персоналом СЦКК ОБСЄ.

Проблеми зі зв'язком як початок кінця Л-ДНР

В час відключення зв'язку  в Козерозі було декілька планет. Значить вони разом узяті додали свій вплив до впливу Плутона - в результаті без того тяжке становище мешканців "республік" ще більше погіршилось.
Отже нинішня петля транзитного Плутона стає в напружені аспекти до сигніфікатора і управителя 4 дому - ситуація в "республіках" продовжує погіршуватись і світла в кінці тонелю немає. На цьому фоні в березні 2018 петляючий Меркурій розвертається на ретро в середині Овна і робить негативні аспекти до кількох планет. Буде прийнято декілька рішень, які погіршать і без того тяжке матеріальне становище населення "республік". Це викличе незадоволення і акції протесту в квітні 2018 року, які будуть жорстко придушені. Основні показники - розворот транзитного Плутона, який йде на квадрат до Марса і опозицію до Місяця і транзитний Марс, який йде по Козерогу і негативно аспектує декілька планет.
Потім для "республік" негатив наростає - в травні 2018 року бойові дії значно посилюються, Л-ДНР втрачають все більше бійців убитими і пораненими, а також втрачають території. Особливо важкою буде зима 2018/2019 років.
В кінці 2019 року увесь Донбас має бути під владою України.

Немає коментарів:

Дописати коментар