середа, 25 квітня 2018 р.

Олег Тягнибок - ректифікація і прогноз

Ректифікація по загальних рисах

Лідер найбільш рейтингової націоналістичної партії Всеукраїнське об'єднання Свобода Олег Ярославович Тягнибок народився у Львові 7 листопада 1968 року.
Ректифікація карти вказує що точний час 11:12. І ось чому.
Зовнішність (з поправками на Сонце в Скорпіоні і галицькі риси обличчя) явно вказує на висхідний Стрілець.
Розташування планет в мереживі домів виглядає при цьому дуже логічним. Сонце і Нептун в 11 домі. До тем 11 дому належать такі категорії як друзі, коло однодумців (зокрема однопартійців), громада, суспільство, а також інтернет. Він поширює в суспільстві націоналістичну ідеологію (Нептун в 11 домі), активно використовує для різних цілей інтернет (ще коли це не було мейнстримом для політиків) і в житті є товариською людиною. Варто також згадати з якою інтонацією вимовляє слово товариство.
В 10 домі Меркурій, в першому домі управитель 10 дому - багато політичних промов і взагалі політик.
І нарешті він є глибоко ідеологічний політик - крім того що Асцендент в Стрільці, в дев'ятому домі стелліум з Плутона, Юпітера, Марса, Урана, Кету.
Гороскоп Олега Тягнибока


Ректифікація по подіях

Обрання в парламент по мажоритарному округу в 1998 році - дирекційний МС з'єднується з Сонцем.
 В 2009 році позачергові вибори до Тернопільської облради засвідчили, що партія Свобода отримала владу в Тернопільській області і є прохідною у Верховну Раду - дирекційний МС з'єднується з Нептуном. Тобто ідеологія Тягнибока (Нептун) і коло його однодумців (11 дім) здобули певні результати.
Обрання в парламент в 2012 році - дирекційний Асцендент переходить у Водолій. В сенсі що ОЯТ проходить в парламент в іншому ніж раніше статусі - як лідер політичної сили.

Прогноз до 2019 року

Влітку 2018 року транзитний Юпітер на другій і третій фазі з'єднується з Сонцем ОЯТ - поточні політичні події і процеси сприятимуть зростанню рейтинга Тягнибока і "Свободи".
В жовтні 2018 року транзитний Юпітер з'єднується з Нептуном ОЯТ - поточні політичні події і процеси сприятимуть зростанню популярності націоналістичної ідеології.
У вересні і жовтні 2019 року Юпітер заходить в перший дім і з'єднується з Венерою, також Юпітер-трин-Сатурн, Сатурн-секстиль-Сонце. Тягнибок і його політична сила безперечно пройдуть у Верховну Раду наступного скликання, причому результат буде відчутним.

Немає коментарів:

Дописати коментар