неділю, 30 грудня 2018 р.

Воєнний стан в Україні

Як відомо, в України строком на місяць (з 26 листопада до 26 грудня 2018 року) було запроваджено воєнний стан.
Крім усього іншого це має велике астрологічне значення. Тому що факт воєнного стану дозволяє провести ректифікацію, тобто встановити точний час народження держави Україна. 
Навіщо його вводили? Для певної мобілізації, для загального усвідомлення що все серйозно, в якості стрес-тесту для державних структур і армії зокрема, а також для протистояння супротивнику. Зокрема було відмовлено в перетині кордону багатьом громадянам РФ при спробі в'їзду в Україну.
Гороскоп України

Логічне міркування підказує що показником цього є з'єднання транзитного Сатурна з Асцендентом, що також значить опозицію до Десцендента (супротивника). Тобто ще одне підтвердження що точний час народження держави Україна 17:36 (коли винесли на обговорення остаточний варіант Акта про державну незалежність), а не 17:59 чи 18:00 (коли відбулось голосування за нього).
Тобто оце неформальне рішення більшості депутатів що голосуємо саме за цю редакцію Акта про державну незалежність і є моментом народження незалежної України. А тоді над обрієм сходив королівський 11* Козерога.
До того ж як Нептун може бути в 12 домі держави якщо герб - Тризуб?! Державні символи належать до першого дому.
Дякую за увагу!!!

1 коментар:

  1. Я вважала, що задля уточнення часу народження України варто розглянути ті речі і час, які робили її всесвітньо значущою. До таких подій належать Чорнобильська катастрофа,розстріл "небесної сотні". Можливо ЧС з футболу(не обов'язково, бо та подія - планова). Тому з двох останніх важливим є те, що під час катастрофи Марс в 13*8 Козерога квадрат Меркурій(у.8 поля України) в 11*Овна, а під час розстрілу Плутон з 12*49 Козерога робить той же квадрат до Урану в 10*10 Овна. Тобто АСЦ може знаходитися між 12*49 до 13*8....Це час в районі 17-47 ...

    ВідповістиВидалити