понеділок, 4 квітня 2016 р.

Карта міста Донецьк



Вступ
Астрологи виявили працюючу карта Донецька.  Карта міста Донецьк важлива для прогнозу подальших подій на Донбасі (але карти України і ДНР в цьому плані важливіші). Це не натальна карта, а віхова. Вона працює подібно до натальної, але можливо менш чітко. Дата заснування Юзівки в 1969 році невідома (Юзівка - це перша назва Донецька, ще називався Сталіно). Наскільки я зрозумів, тоді (1.08.1917) селищу Юзівка було присвоєно статус міста.
Карта Донецька


Білоруський астролог Василина Міцкевич намагається за картою Донецька спрогнозувати майбутнє ДНР. Але це не зовсім коректно. Тому що вплив карти держави вагоміший за вплив карти міста. До того ж Донецьк – далеко не увесь Донбас, хоч і найбільше місто. Донецьк існував до утворення ДНР і існуватиме після її знищення; але тим не менш має до неї відношення і тому карта Донецька також повинна аналізуватись для прогнозу подальших подій на Донбасі.

Додаткова перевірка достовірності
В своїх статтях авторка підтверджує достовірність карти Донецька подіями Другої світової війни і двома значними аваріями на шахтах. Але висловлюючись її рідною мовою – в лёсу Данецка была шмат іншых падзей.
Цікава особливість – більша частина планет (Юпітер, Марс, Плутон, Нептун, Сатурн, Сонце, Венера) перебуває в першій третині чотирьох знаків (Близнюки, Рак, Лев, Діва). Це значить, що транзитна планета (Уран, Нептун, Плутон перш за все), петляючи в першій третині будь-якого знаку аспектує ці планети (якщо рахувати аспекти лише кратні 30) й відповідно приносить багато змін для Донецька.
Вибори Президента в 2004 році. Тут активно включається транзитний Уран, який петляє по першій третині Риб. Уран-120-Марс і Плутон – донецький клан активно просуває на вищу посаду в державі свого кандидата (Віктора Януковича), який має реальні шанси перемогти. Уран-90-Юпітер – у цього кандидата є противник, який теж має реальні шанси на перемогу (Віктор Ющенко), більшість донеччан сприймають його вороже, виборчій кампанії Ющенка перешкоджають (Ющенко асоціюється з Юпітером тому що він Риби, а також "далекий" для переважної більшості донецьких виборців). Уран-180-Венера – вибір більшості донеччан Янукович внаслідок програшу переходить в опозицію (Янукович асоціюється тут з Венерою, тому що він "моя прєлєсть" переважної більшості донецьких виборців, а також найвірогідніше має Асцендент в Терезах). Уран-150-Нептун, Сатурн, Сонце – донеччани засмучені вибором більшості громадян України, виникають сепаратистські настрої (на той час ще нечітко виражені), виникає певна ідеологія Донбасу, Донецьк отримує імідж опозиційної проросійської столиці.
Проведення футбольного чемпіонату Євро-2012. Тут включається транзитний Уран, який петляє по першій третині Овна. Уран-120-Нептун, Сатурн, Сонце – Донецьк отримує важливі іміджеві плюси як одне з міст, які приймають футбольний чемпіонат, Уран-60-Юпітер – приїжджає багато гостей з-за кордону, Уран-150-Венера – партнер України по Євро-2012 (Польща) не дуже добре сприймається більшістю донеччан, Росія сприймалася б краще. Уран-90-Марс і Плутон – для більш довгострокової перспективи Євро-2012 виявилось негативною подією, оскільки посилило прагнення українців до євроінтеграції, що потягнуло за собою Євромайдан, а за ним руйнівну для Донецька війну.
Євромайдан, відокремлення від України, битва за аеропорт. Тут включається транзитний Нептун, який петляє по першій третині Риб. Нептун-90-Юпітер (на перші фазі), Нептун-180-Венера, Нептун-150-Нептун і Сатурн – більшість донеччан негативно сприймає Революцію гідності і нову українську владу. Нептун-120-Марс і Плутон – найбільш рішучі з них озброюються, долучаються до ополчення, надходить зброя і інша допомога з Росії, Уран-90-Місяць – відокремлення від України, життя в Донецьку стає некомфортним, багато людей виїжджають (до тем Урану належать також вибухи), Нептун-150-Сонце – Донецьк стає столицею невизнаної ДНР, Нептун-90-Юпітер (на останніх двох фазах) – бої в аеропорту (з аеропорта люди літають на далекі відстані, отже він належить до 9 дому і Юпітера).
Отже – цю карту міста Донецьк можна вважати достовірною. Хоча я не певен щодо точного часу. Якщо точний час близько опівдня, то Місяць посередині Козерога, а отже більш чіткий показник війни. Тобто цю карту можна використовувати, але більше орієнтуватись на власні якості планет, аніж на їхнє розташування в домах.

Проблемна особливість
Найбільш проблемне з натальних показників Донецька – з’єднання Сонце-Нептун-Сатурн. Це вказує на такі ментальні особливості більшості донеччан, який можна назвати "комплекс столиці":

  •  Певний комплекс щодо якоїсь специфічної ідентичності свого регіону, почуття меншовартості і як компенсація – прагнення до домінування. 
  •  Потрібно щоб на вищих посадах в державі були представники свого регіону. 
  •  Якщо це раптом не так, то в очах більшості донеччан держава демонізується, виникає почуття відокремитись від неї.

Найближча перспектива
Показником наступних суттєвих змін в 2019 році стане Уран, коли він петлятиме по першій третині Тельця. Судячи з усього тоді відбудеться повернення Донецька в склад України. Уран-60-Марс і Плутон – навколо Донецька і можливо в ньому йдуть бої, Уран-90-Нептун, Сатурн, Сонце – Донецьк перестає бути столицею ДНР (по причині її знищення), тобто втрачає свого роду ідеологічну вагу як столиці окремого державного утворення, Уран-120-Венера, Уран-30-Юпітер, пізніше в 2020 Уран-120-Місяць – реальне життя в Донецьку стане значно кращим.
Ця подія (повернення Донецька в склад України в 2019 році військовим шляхом) підтверджуються також по картах України і ДНР. Але докладні викладки по них – в пізніших дописах на цьому блозі.

6 коментарів:

  1. Спасибо за ваш труд. Скажите пожалуйста, что делать детям, поступившим в вузы Донецка? Им заново придется учиться а Украинских вузах? Спасибо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тут нужно смотреть по карте ДНР, а не Донецка. Высшее образование - 9 дом. Сигнификатор - Юпитер, управители - Нептун, Юпитер, Марс, Плутон. Они (кроме Нептуна) имеют негативную аспектацию, в т. ч. с Ураном, которым в карте ДНР обозначается Украина. То есть Украина НЕ БУДЕТ признавать полученное в ДНР высшее образование.

      Видалити
  2. НАПИСАНО 4 АПРЕЛЯ, А БОИ ЗА АЭРОПОРТ БЫЛИ КОГДА?

    ВідповістиВидалити