суботу, 13 квітня 2019 р.

Зе, наркотики і Порошенко

Продовжуємо тему, яка викладена в статті Після першого туру. Одразу поправка - курс гривні не падає, але наводяться аргументи що у випадку перемоги Зеленського гривня постійно буде знецінюватись; тому прогноз загалом вірний.
Як було сказано, є два можливих варіанти точного часу народження Зе - 11:14 і 13:55. І по обставинах примушування цього кандидата до конкретики (квадрат новолуння до Меркурія) можна  визначитись на якому з них зупинитись. 
Але варто звернути увагу ось на що. Існує глобалістська думка, що для людей, які порушують усталені правила і соціальні норми, чиї дії є певної мірою асоціальними - для них працює система домів Коха. А отже якщо аналізуються гороскопи Зеленського і Коломойського, то перед тим в налаштуваннях систему Плацидуса треба замінити на систему Коха.
Намагались примушувати до конкретики громадські активісти, блогери; поширення цих вимог в інтернеті (11 дім). Конкретика стосовно чого? Стратегія його діяльності в разі обрання (1 дім), вживання наркотиків (12 дім); також в ході цього з'явився виступ його матері (4 дім). А отже точний час його народження - 13:55. У зв'язку з цим деяка поправка щодо характеристики його впливу на Україну (там брався варіант 11:14). Суттєвої різниці немає, але трохи менше категоричності стосовно того що він ідеальний провокатор громадянської війни. Тобто ідеальний провокатор громадянського протистояння - безумовно так; але не громадянської війни.
Також 14 і 15 квітня буде особливо сильна інформаційна атака на Зе (Меркурій-квадрат-Юпітер).
Стосовно скандалу з можливою наркотичною залежністю Зе. Від цього виграє більше Порошенко (транзитний Нептун зараз в тригоні до натального Нептуна ПП і в квадраті до натального Нептуна Зе).
Також в гороскопі ПП Асцендент в Козерозі, відповідно Десцендент в Раку. А це значить що коли-небудь в житті в нього буде серйозний інфантильний суперник. І це "коли-небудь" відбувається прямо зараз. Не обов'язково що в того суперника висхідний знак Рак, інфантильність може бути представлена іншими показниками (але найбільш дитячим знаком є Рак).
Порошенко транзит вечір 19 квітня

Тому сильну ураженість Місяця ПП транзитними планетами можна трактувати наступним чином. Нинішня ситуація йому вкрай тяжка і неприємна (з цими аналізами, стадіонами тощо); тому що це його Місяць. Але переступивши через свої почуття і потужно й ефективно діючи на полі суперника ПП зможе знизити його рейтинг і збільшити свій (тому що Місяць управляє 7 домом, тобто позначає суперника, яким на даний час є Зеленський). Але питання в тому - наскільки вдасться змінити рейтинги.
Стосовно дати можливих дебатів 19 квітня. У Порошенка транзитний Меркурій протистоїть натальним Меркурію і Сонцю. Тут можливі дві інтерпретації. Буде одноосібний виступ, без Зеленського. Або якщо дебати двох кандидатів будуть, то Зеленський поставить питання, на які важко відповісти.
Аналізувався також гороскоп Коломойського.
Стосовно результату виборів. Показники суперечливі, усе якось непевно, але швидше перемога Зе. Для забезпечення перемоги ПП краще якимось чином відкласти другий тур на два тижні, тобто провести 5 травня. У сенсі ліпше для Порошенка щоб Ліліт відійшла ще далі від натального Місяця України (ліпше сприйняття людьми логічної аргументації), збільшилась швидкість транзитного Юпітера (тоді більше сприйняття людьми ідеологічних аргументів) і гірша транзитна картина для Зеленського і Коломойського.

4 коментарі:

  1. Щиро дякуємо за працю.
    Дозволю свій коментар стосовно даної ситуації. Мені здається проблема значно глибша ніж просто протистояння ПП та Зе. Дехто, Ко, заради власних інтересів готовий поставити на карту долю всієї країни (а, отже, і всіх людей, що в ній живуть), повернути владу, статки, статус... Одним словом – це НІКЧЕМНІ цілі. Чи принесе йому це користь? НІ. Ніколи, НІКОЛИ, нікчемність, егоїзм, жадоба не отримає підтримки Всесвіту. А Зе, це маріонетка (і більшість з цим погоджується). Його фатальна помилка – прийняти участь у цьому фарсі. Ним грають, його ведуть і прямо впливають на його психіку (малюючи паралельну реальність – остання телефонна розмова з ПП, інтерв’ю бозна-кому в Парижі дає підстави мені припустити, що Зе методично оброблюють: «за тобою стежать», «ПП – це зло, який гнобить народ», «ти – мессія», «ти врятуєш народ від узурпатора» і т.п. І він свято у це вірить, щиро грає свою роль. І швидше за все, це відбувається під дією специфічних медикаментів. Припускаю, що здача аналізів невигідна не самому Зе, а його команді, яка прекрасно обізнана якими методами впливають на її маріонетку. Зустріч ПП і Зе у очному протистоянні теж для них неприпустима, і не тому, що той двох слів зв’язати не може, значно гірше – клієнт доведений до такого стану, що може просто облаяти опонента, зіграти гопника або просто спробувати фізично з’ясувати стосунки граючи роль «спасителя» до кінця. У всій цій ситуації у мене лише одне питання до Ко: ви готові втратити ВСЕ?

    ВідповістиВидалити
  2. Дозволю ще один коментар. Друзі, кого засмутив останній прогноз. На мою думку, астрологія показує розстановку сил, сильні та слабкі позиції, «психологічний портрет» супротивника, тенденції розвитку подій тощо, АЛЕ не кінцевий результат. Імовірний? – так, але НЕ остаточний. І не всі фактори вона може врахувати. Free Will (або Свобода Волі чи Вільна Воля) – це Ваше по ПРАВУ. Здається все пішло шкереберть, суди видають відверто неправомірні рішення, соратники зраджують і присягають новому господареві, поки битва ще не закінчилась. Публіка доведена до екстазу. Українофоби і внутрішні вороги піднімають голову і у весь голос славлять «нового царя»… АЛЕ, БОРОТЬБА ЩЕ ТРИВАЄ. Христа теж зрадили. Хіба впав він у розпач? Зневірився? На якусь мить, навіть, здалося, що він помер. Але настала Неділя. А далі Ви знаєте.
    Як сказав ТГШ: «Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!» В цьому СУТЬ.

    ВідповістиВидалити
  3. Ви передбачили результат. Моя повага, хоч мені і прикро.

    ВідповістиВидалити