середа, 8 травня 2019 р.

Аналіз виборів постфактум

Отже, аналіз прогнозів про вибори - які прогнози зроблені вірно, які невірно, а які не зовсім вірно. Астрологічний розгляд постфактум; аналіз деяких помилок в інтерпретації і виявлення астрологічних закономірностей для вірного прогнозування результатів усіх наступних виборчих кампаній.
Було спрогнозовано що на цих виборах буде багато екстремального, незвичного, важко передбачуваного і взагалі нового (зокрема нових рекордів). Загалом збулось, і на те вони нові і незвичні явища що навіть астрологу важко усі їх передбачити.
Найбільш екстремальним, перевершуючим попередні рекорди виявився рівень застосування НЛП штабом переможця виборів. НЛП астрологічно можна виразити як Нептун+Ліліт. Ліліт якраз з'єднувалась з Місяцем України, тобто виборці були більш піддатливі цим технологіям ніж зазвичай. Було помилково висловлено думку що на другий тур Ліліт буде вже далі від Місяця України і тому виборці зроблять розумний вибір. Але насправді якщо люди загорілися якоюсь суто емоційною ідеєю, то це надовго. Більш того, якщо подивитись на карту прогресій, то стане зрозуміло що популярність Зеленського - це наслідок певного психологічного стану більшості громадян України; більш докладно про це в одній з наступних статей.
Теза що Зеленський об'єднав Україну хибна. Ці вибори розділили народ по лінії емоціонали / раціонали. Це більш суттєвий розкол ніж здається; він є одним з нових і важко передбачуваних явищ на цих виборах, про які йшлось в попередніх прогнозах.

Помилкою прогнозів було неврахування деяких основних показників, зокрема того що Уран зараз в Тельці. Український народ належить до знаку Телець, а отже в ці 7 років (до 2025 року) на Україну очікують значні зміни, різного роду "американські горки". Також усім Тельцям варто про це знати і щоб зміни не були зовсім неочікуваними бажано пройти консультацію астролога. Властивості знака Телець і планети Уран є дуже різними і тому транзит Урана по Тельцю є досить нестабільним періодом; особливо для тих у кого там розташовані планети. Але якщо належним чином відкритись необхідним змінам, то цей процес протікатиме ліпше.

Можна також інтерпретувати Уран в Тельці що для України зросте значимість Водоліїв (цим знаком управляє Уран). Володимир Зеленський - Водолій, спікер ВР Андрій Парубій (який протистоїть новому главі держави) також Водолій. Виходячи з цього, можна було набагато раніше спрогнозувати перемогу Зеленського.
Зеленський, транзит вечір 21.04.2019

Ще одним недостатньо врахованим чинником була опозиція Нептуна до Урана-Плутона ПП. Я на цей аспект не дуже зважав, оскільки всі народжені в середині 1960-их мають його зараз. Але через це треба перш за все зважати в яких домах ПП ця опозиція. Другий і восьмий, фінансова вісь. Тобто це швидше підсвідоме несприйняття громадянами України Петра Порошенка через те що він набагато багатший за них, олігарх, "барига" і інше в цьому плані. По суті головна складова антирейтингу.
Що набуто важливого для вірного прогнозування результату усіх майбутніх виборів? Дуже важливим є транзит на час оголошення результатів екзит-полу, тобто обов'язково треба дивитись транзит на вечір дня виборів. І крім транзиту повільних планет враховувати також транзит швидких планет (Меркурія, Венери, Марса). На вечір 21 квітня транзитний Меркурій протистояв Сонцю Порошенка (неприємна звістка) і був у секстилі до Сонця Зеленського (приємна звістка), Венера-тригон-Марс. У той же час Марс аспектував тригонами Сатурн і Місяць Коломойського. Звідси висновок в останній статті перед другим туром що переможе Зе. Було написано що "для забезпечення перемоги ПП краще якимось чином відкласти другий тур на два тижні, тобто провести 5 травня". Але як це можливо було зробити? Ніяк.
Разом з тим інтерпретація що пізніше для Порошенка буде ліпше, а для Зеленського гірше також правильна. Скоро транзитний Уран стане в квадрат до Сонця-Венери Зеленського (даний аспект триватиме з літа 2019 до літа 2020). На це звернула увагу в кінці своєї статті Сміляна Гавранчич (астролог з Сербії). "in his chart you can see Venus/Sun conj. at 5º Aquarius, which means that Uranus is going to "shake" him too and bring big changes in early summer 2019". Очевидно що це протидія з боку парламента, також стрімке зниження його рейтингу, поетапне відпадання від прихильності до нього різних груп його виборців. По суті розплата за надмірне застосування НЛП у виборчій кампанії.
Для Порошенка ці вибори - програна битва, яку необхідно було програти щоб виграти війну; тобто виграти у довгостроковій перспективі. Докладніше в наступних статтях.

4 коментарі:

  1. Дякую, що приділяєте час і сили для даної роботи.

    ВідповістиВидалити
  2. Ви присутні у соціальних групах (типу фейсбук), чи Ваше рішення бути інкогніто?

    ВідповістиВидалити
  3. Станислав!!!..Ждем с нетерпением НОВЫЙ ваш прогноз!!...

    ВідповістиВидалити
  4. Станислав!!!..Чекаємо прогноз на інавгурацію ЗЕЛЕНСЬКОГО.
    Дякую наперед

    ВідповістиВидалити