понеділок, 23 січня 2017 р.

Карта Донецька (2), віхові карти



Продовження теми карта міста Донецьк. Хто ще не читав першу частину – прочитайте.


Питання стосовно ректифікації і природи карти. По-перше – ректифікація Василиною Міцкевич карти Донецька  є помилковою. Хоча дата безперечно правильна. Якби Місяць дійсно був в 11° Козерога, то тоді б в 2013 році у Донецьку сталися би дуже важкі події (тому що за транзитами Уран-квадрат-Місяць, Плутон-з'єднання-Місяць). Але ці події відбулись пізніше – в 2014 році, причому не з самого його початку (Донецьк був відірваний від України, почались бойові дії, багато людей виїхало, дехто загинув, рівень життя тих хто залишився став дуже низьким). Тому Місяць переноситься в 14° Козерога, Відповідно орієнтовний час біля 10 години за Гринвічем. До того ж ця подія ніяк не могла відбутись до початку робочого дня.

По-друге – це було присвоєння селищу Юзівка (нині Донецьк) статусу міста, Але ж очевидно це була ухвала Тимчасового уряду в Петрограді. Тому можливо треба брати інше місце події – Петроград (Санкт-Петербург). Але я так і залишив Донецьк, зважаючи на зміст наступного абзацу.

Карта міста Донецьк
По-третє – це карта не натальна, а карта важливої події, інакше кажучи віхова карта. Є підстави вважати, що якщо неможливо виявити натальну карту, то можна користатись картою якоїсь важливої події – але вона працюватиме дещо «приблизно», не дуже чітко. Як наслідок – є складності стосовно ректифікації, дуже важко достовірно поставити сітку домів. Разом з тим в цьому немає особливої потреби – віхова карта працює більш туманно, не настільки чітко як натальна. Головною задачею ректифікації віхових карт є встановлення місцеположення Місяця. Тому мій підхід аналізу по віхових картах – інструментом прогнозу є лише транзит до космограми, планети розглядаються лише як сигніфікатори домів.

Прогноз до кінця 2020-их років.

Війна. Навесні 2018 року будуть поновлені бойові дії з усіма наслідками (без того важке соціальне становище населення погіршиться; якась частина населення Донецька буде мобілізована у війська ДНР, значна частина з яких загине). В 2019 році бойові дії будуть вестись на території самого Донецька, деякі будівлі зазнають пошкоджень і руйнування (Уран-квадрат-Сатурн), не виключено що в 2019 році лінія фронту пролягатиме серед житлових кварталів. В кінці 2019 року увесь Донецьк вже під владою України.

Післявоєнне відновлення. В першій половині 2020-их років соціально-економічне становище мешканців Донецька хоч і буде кращим ніж в другій половині 2010-их, але буде низьким в абсолютному вимірі. На це впливатимуть наслідки війни – зруйновані і пошкоджені будинки, знищені підприємства, психологічні травми донеччан, підривна діяльність сепаратистського підпілля. Відновлення роботи залізничного вокзалу – кінець лютого 2020 року (Сатурн-квінконс-Меркурій) або середина грудня 2020 (Юпітер-квінконс-Меркурій); або ж це відновлення відбудеться в два етапи – в лютому 2020 часткове, в грудні 2020 повне.

В 2026 році відбудеться багато важливих подій, які зітруть з Донецька наслідки війни. В 2026 році транзитні планети потужно і переважно гармонійно аспектують карту Донецька. Це відбудова (або початок відбудови) того що зруйновано, відкриття нових підприємств і розширення роботи існуючих, остаточне придушення сепаратистського підпілля тощо. Єдина напруженість (Сатурн і Нептун-квадрат-Плутон) це остаточне придушення сепаратистського підпілля, зрозуміло що значна частина мешканців Донецька не сприйме це як позитив. Початок відбудови донецького аеропорта – літо 2026, закінчення відбудови і початок його роботи – вересень 2028 року (Плутон-трин-Юпітер, Юпітер-трин-Юпітер).

13 коментарів:

  1. Что ты тут урод русофоб накалякал? Не дождеьшся лжепророк .На костре тебе гореть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
    2. Поживем - увидим. Что будет так, что не совсем так, а что совсем не так.
      Но что касается моего прогноза по декабрю 2016, то в принципе все совпало - бои между Светлодарском и Дебальцево.

      Видалити
    3. ДАЖЕ ВЗЯТЬ ТОТ ФАКТ, ЧТО МОБИЛИЗАЦИИ В ДНР НЕТ. ТАМ ВОЮЮТ .

      Видалити
    4. Но тогда (весна 2018) были проблемы с мобильной связью Водафон. Показатель этого и был прочитан как усиление боевых действий. То есть нужно было "воевать" за то чтобы поговорить. Ну там ехать куда-то, на Рутченково например.

      Видалити
  2. 2019 год пока не закончился. Аспект от петляющей планеты мощнее всего действует в течении второй фазы. То есть ОСНОВНОЙ НАКАЛ НА ОКТЯБРЬ 2019.

    ВідповістиВидалити
  3. А той "перепис населення", який окупанти планують влаштувати саме в жовтні, не може бути помилково прийнятий вами за бойові дії, як то вже було зі зв'язком та чимось, пов'язаним із радіацією?

    Хоча прогноз на закінчення року виглядає вкрай обнадійливо.

    ВідповістиВидалити
  4. Станислав,скажите пожалуйста неужели таки роисся выведет свои войска из Донецка?..Ибо непонятно как можно будет нашим ЗСУ туда войти без огромных потерь?..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот именно что сейчас мы на пороге чего-то необычного. А как оно будет во всех деталях - сложно сказать.

      Видалити
    2. А ВОТ ЧТО БУДЕТ;В начале октября может быть некая завершающая фаза с попытками угроз и войны. Но что-то случиться с Украиной, что может быть, дальнейшая агрессия уже будет невозможна. Видимо, это будет связано с тем результатом, к которому Украина придет к этому времени. А оно намекает на то, что как никогда станет очевидным предательство интересов Украины. Да и очень велика вероятность того, что Россия примет эту территорию под свое крыло. К середине ноября Донбасс выглядит как-то еще более уверено, с точки зрения политического статуса и вообще, своего положения. Видится, что он под защитой. Правда, не исключаю, что придется столкнуться с ощутимыми трудностями, особенно экономическими и чуть ли не попыткой блокировать экономический доступ к этим территориям. Но, судя по всему, Россия будет проводить довольно неукоснительный и уверенный курс на укрепление своих позиций и это позволит справиться не только с этой ситуацией.

      Видалити
  5. ГДЕ ТЕБЕ РОССИЙСКИЕ ВОЙСКА МЕРЕЩАТСЯ. БАНДЕРОВСКАЯ ПРОПАГАНДА ЭТО ВСЕ.

    ВідповістиВидалити