понеділок, 4 лютого 2019 р.

Інтронізація Епіфанія

Отже, 3 січня 2019 року відбулась інтронізація предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія.
У зв'язку з цим потрібно звіритись з прогнозами, які є у статті Автокефалія УПЦ.

Сатурн залишає свою петлю 12 грудня 2018 року - в районі цієї дати у цій сфері щось відбудеться. 
15 відбувся об'єднавчий собор, на якому було створено єдину помісну автокефальну церкву.

Дата надання Томосу (6 січня) в статті не була згадана, але астрологічний показник очевидний - затемнення на натальному Нептуні України.

 Майже увесь 2019 рік Сатурн буде з'єднуватись з натальним Нептуном. Перший екзакт 25 січня, розворот 30 квітня, другий екзакт 28 серпня, розворот 18 вересня, третій екзакт 9 жовтня - в районі цих дат теж щось буде відбуватись у цій сфері.
Перехід значної кількості парафій. Інтронізація митрополита Епіфанія 3 лютого - це також біля 25 січня. 
Варто звернути увагу на дату 30 квітня. Тоді буде відомо кого обрано на посаду Президента України. А оскільки це не буде проросійський політик, значить є більше підстав сміливо переходити до ПЦУ. До речі онлайн-карта переходів.

Але в серпні-жовтні транзитний Сатурн і натальний Нептун не виходять з орбіса і тому у серпні, вересні і жовтні 2019 року буде велика кількість подій у цій сфері.
 Отже в 2019 році слід очікувати на значну кількість переходів парафій до ПЦУ. Найбільш інтенсивно цей процес буде тривати в серпні-жовтні 2019.

В кінці січня і на початку лютого 2020 на Нептуні Юпітер - також перехід значної кількості парафій.
Потім в наступні декілька років переходи до ПЦУ хоч і відбуватимуться, але будуть більш чи менш поодинокими.
Наступна велика хвиля переходів православних громад до ПЦУ відбудеться в 2025-2026 роках. Саме тоді очікується зміна у колективній свідомості росіян - з того часу більшість з них вважатиме що незалежність України то є цілком нормально.
В сенсі що цикли Сатурн-Нептун (тривалість 36 років) сильно впливають на суспільну свідомість росіян і тих народів, які залежні від Росії. З'єднання Сатурн-Нептун було в 1989, до цього в 1953, а ще до цього в 1917 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар