вівторок, 5 лютого 2019 р.

Ігор Смешко і Анатолій Гриценко

Як вже писалось в цій статті, на нинішніх виборах буде чимало несподіванок. Однією з них стало балотування в президенти колишнього очільника СБУ Ігоря Смешка. Деякі астрологи схильні прогнозувати йому перемогу. Ректифікація, якій можна довіряти, вказує на точний час народження 11:49. 
Гороскоп Ігоря Смешка
Що я думаю з цього приводу? Дійсно, на час передвиборчої агітації Ігор Смешко має просто чудові транзитні показники (тригон транзитного Юпітера до кількох натальних планет). Але астрологічне прогнозування має ґрунтуватись також на реалістичному міркуванні
Тобто для перемоги на президентських виборах потрібно:
  • бути відомим широкому загалу виборців, 
  • мати до офіційного старту кампанії підтримку хоча б декількох відсотків виборців, 
  • мати хоч якусь партійну організацію, 
  • тощо.
І тому мій прогноз такий що Смешко не потрапить до другого туру, але його результат буде досить таки відчутним (як для того хто заявив про свої президентські амбіції лише в час офіційного висування кандидатів). Потрапляння в першу п'ятірку дуже вірогідне.
Також варто звернути увагу на Анатолія Гриценка, який раніше також був очільником силового відомства (в сенсі спільна зі Смешком електоральна база). Який поставити точний час? На мою думку його висхідний знак - Стрілець. Але якійсь стриманий, не надто виражений. Чому? Тому що в з'єднанні з Асцендентом Сатурн. Таким чином він народився приблизно об 11 годині (можливо до 11:25 включно).
Гороскоп Анатолія Гриценка

Якщо дивитись транзити Анатолія Гриценка, то на лютий і березень можна побачити негативні аспекти, які вказують на зниження рейтингу (Уран-опозиція-Сонце, Уран-квінконс-Місяць, Нептун-135-Місяць). А це співпадає в часі з показниками Ігоря Смешка, які вказують на зростання його рейтингу.
Висновок - Ігор Смешко, хоч і не пройде до другого туру, але покаже досить відчутний результат (як для новачка президентської гонки). Більшість його виборців - ті, хто раніше готовий був віддати свій голос за Анатолія Гриценка.

Немає коментарів:

Дописати коментар