суботу, 23 березня 2019 р.

Перший і другий тур виборів

Отже на що варто очікувати в найближчий місяць, які будуть "американські горки".

Петро Порошенко
В цей час у чинного глави держави переважають негативні аспекти, але це не значить програш на виборах. Просто напружений графік роботи і агітації, витрачання великих сум грошей і величезна кількість критики і принижень на його адресу. 
В день виборів 31 березня Марс переходить з Тельця в Близнюки і аспектує тригоном Меркурій і Сонце Петра Порошенка. Тобто це таке оптимістичне "ага, ми ще повоюємо"; з цього висновок що Порошенко таки проходить до другого туру.

Володимир Зеленський
Як вже зазначалось в цій статті, талант Зеленського в тому що він має здатність пригнічувати в багатьох людях логіку і здоровий глузд і сильно збільшувати емоційне сприйняття.
До речі, є інший варіант точного часу народження Зеленського, приблизно на 2 години пізніше варіанту від Олени Кульбашної. Асцендент в Близнюках, Юпітер в першому домі, що характерно для акторів і гумористів. 
В статті було написано що з ним може статись щось негативне 14-15 лютого, потім 9-12 березня. Тоді опоненти цього кандидата почали формулювати свої контраргументи проти нього, публікувати їх; призупинилось, а потім зупинилось зростання його рейтингу. 

Який астрологічний показник високого рейтингу Зеленського в гороскопі України? Транзитна Ліліт з'єднується з натальним Місяцем. Якщо брати дуже великий орбіс 5*, то це з'єднання триває з 11 січня по 11 квітня 2019 року, екзакт був 25 лютого. Такий широкий орбіс через те що крім усередненого Чорного Місяця (Ліліт) є також петляючий Чорний Місяць (Друдж). Ліліт - це сильне домінування емоцій над розумом. Тобто в цей відрізок часу (11.01 - 11.04) велика частина громадян України має резистентність до логічної аргументації. Про Ліліт К. Дараган пише наступне:
"Лилит искушает, провоцирует и соблазняет. Её бестелесная природа завлекает нас, манит обещаниями чего-то такого, что очень хотелось бы пережить, испытать и попробовать. Но то, к чему она нас склоняет, часто не существует, либо невыполнимо. Чёрная Луна - главный сигнификатор нереализованных и нереализуемых желаний, искушений и ложных целей. Её проявления всегда задействуют наши эмоции, наши чувства. Но роль Лилит всегда связана с её природой: в отличие от физических планет она суть пустота, лишь направление на самую удалённую точку лунной орбиты. Часто своим транзитом она заставляет нас исполнять роль осла, бегущего за подвешенной перед его носом морковкой; заставляет нас желать то, что неуместно или запретно.
...
В современной психологии есть специальное понятие - компульсия, неуправляемое притяжение к чему-то, реализующееся помимо воли или в обход нашего сознания. Эмоциональная потребность, успешно конфликтующая со здравым смыслом - весьма частый сценарий её проявления."
Це якраз про сприйняття Зеленського його прихильниками. Сюди ж належить і підтримка "супернаціоналістами" свого кандидата Р. Кошулинського, несприйняття ними аргументації щодо недоречності цього в нинішніх історичних обставинах. 
Таким чином, Зеленський впевнено проходить в другий тур, недопущення цього шляхом зверненої до виборців логічної аргументації є нездійсненним.

Ситуація між двома турами
З перших чисел квітня курс гривні почне відчутно падати. Звідки такий висновок? Ураження фінансових показників. Фінансові доми - 2 і 8; в гороскопі України ними управляють Нептун, Юпітер і Меркурій (враховуємо обидва управителя Риб - Нептун і Юпітер). Наприклад в лютому 2015 року (коли відбувся обвал курсу гривні) був аспект Уран-квадрат-Нептун.
Україна, прогресія-натал 10 квітня 2019

Зараз по транзитах маємо: Меркурій петляє по 2 дому, Нептун (йде по 2 дому) - 45 - Сатурн, Уран-квадрат-Сонце (у 8 домі), Юпітер-квадрат-Марс (управитель 2 дому і планета в 8 домі), Хірон-135-Плутон (сигніфікатор 8 дому). Також Уран-квадрат-Сатурн (перший дім це все загалом, фінанси теж).
По прогресіях Місяць протистоїть натальним Юпітеру і Меркурію, квінконс до Марса.
Тобто до виборців буде доводитись що від можливого президентства Зеленського треба очікувати масової емісії гривні, що призведе до шаленої інфляції (він же сам пообіцяв зарплату вчителям в еквіваленті 4000 доларів). Відповідно через можливість обрання Зеленського на найвищу посаду бізнес-структури, підприємці і домогосподарства кинулись обмінювати наявні в них гривні на долари, євро і злоті. Через це курс гривні вже зараз пішов вниз. Також будуть говорити що його рішення можуть призвести до припинення безвізового режиму є ЄС і послаблення підтримки України з боку країн Заходу; також будуть наводитись суто ідеологічні аргументи, пов'язані з армією і війною. 
Будуть черги в обмінники, також черги до магазинів (щоб придбати побільше товарів).
Крім того, в гороскопі Порошенка транзитний Уран аспектує квінконсом натальні Меркурій і Сонце (по розташуванню і управлінню є кілька зв'язків з 8 домом). Квінконс - аспект проміжний між позитивними і негативними; його складно однозначно трактувати. Але один з варіантів - отримання вигоди для себе завдяки тому що серед інших йде боротьба або хтось інший має певні проблеми, потерпає від чогось (і для цього також треба докласти власних зусиль). Тобто буде активно доводитись що Зеленський це аналог венесуельського президента Ніколаса Мадуро, який прийшов до влади на популістичних гаслах і масово друкує не забезпечені економікою грошові знаки; через це все населення стало мільйонерами-жебраками.
І оскільки на той час транзитна Ліліт вже відійде від Місяця держави Україна, то виборці будуть керуватись більш раціональними думками. Більшість голосів на виборах 21 квітня отримає Петро Порошенко. Але його впливовість зменшиться, йому в другому терміні буде складніше проводити свої рішення через парламент. Курс гривні знову підвищиться, але не зовсім до вихідних позицій, тобто встановиться на дещо нижчій ніж в березні позначці.

1 коментар: