вівторок, 2 квітня 2019 р.

Після першого туру

Отже передвиборчі реалії і розклад сил після першого туру виборів відомі і тому в цій статті аналіз астропрогнозів на цю тему. Також деякі правки.
В статті Хід президентської кампанії 2019 року написано що передвиборна агітація повноцінно увійде в інтернет. Дійсно в соцмережах повно агітації (як оплаченої штабами, так і безкоштовної від щирих прихильників), політичних аватарок, обкладинок, голосувалок.
В статті про ЮВТ сказано що вона не пройде в другий тур. Так і сталось. До речі ті астрологи які передбачали її проходження в другий тур на основі того що Юпітер зараз в Стрільці (як і її Сонце) є некваліфікованими астрологами. Її Сонце в першій третині Стрільця, а Юпітер зараз в третій третині Стрільця (тобто ніякого з'єднання вже немає). Також в неї повернення Сатурна, а отже непроходження ЮВТ в другий тур було цілком астрологічно прогнозованим.
В статті про Смешка і Гриценка сказано що Смешко не потрапить до другого туру, але його результат буде досить таки відчутним (як для того хто заявив про свої президентські амбіції лише в час офіційного висування кандидатів). Потрапляння в першу п'ятірку дуже вірогідне.
В п'ятірку не потрапив, але близько до неї - зайняв шосте місце з результатом 6%, що лише трохи менше за результат Гриценка (6,9%). Тобто Гриценко, який заявив про свої президентські амбіції ще в 2009 році, втретє балотується, багато витратив на розкрутку і рекламу - отримав трохи більше за Смешка, який заявив про свої президентські амбіції лише на початку цього року і не надто витрачався на рекламу. Лише кілька інтерв'ю на телеканалах і реклама в інтернеті. От що значить чудові астрологічні показники, які будуть і восени цього року. Тобто Ігор Смешко (якщо очолить один зі списків в парламент) отримає непоганий результат.

Тепер про головне. В статті Перший і другий тур сказано що пара другого туру - Зеленський і Порошенко. Так і сталось. Причому високий рейтинг Зеленського пояснюється тим що в даний проміжок часу (з початку року до початку квітня) в значної кількості українських виборців емоційне начало значно домінує над логічним міркуванням (Ліліт з'єднується з Місяцем України). 
Павел Глоба стверджує що потрібно одночасно враховувати обидва Чорних Місяці - Ліліт і Друдж. Так от, 31 березня Друдж був в точному з'єднанні з Місяцем України. Звідси високий результат Зеленського. Варто нагадати що Меркурій Зеленського на Нептуні і Ліліт України, а Ліліт його головного політтехнолога Дмитра Разумкова (08.10.1983) на Місяці України. Тобто це їхня головна фішка - пригнічувати у виборців логіку, збільшувати емоції і таким чином ними маніпулювати. Але 11 квітня транзитна Ліліт відійде більше ніж на 5* від Місяця, а Друдж 6 квітня перейде в Риби (тобто не буде в тому ж знаку що й Місяць України), на день голосування взагалі аж на середині знаку Риб. Тобто планетарна підтримка Зеленського скоро має послабитись, а отже його електоральні позиції теж.
Стосовно твердження в попередній статті що ніби 5 квітня всі виборці вже визначаться за кого вони будуть голосувати 21 квітня. Ні, таке трактування відміняється, насправді тоді почнеться справжня боротьба за голоси виборців в другому турі. У цей день крім екзакту Уран-квадрат-Сатурн в гороскопі України маємо також новолуння, яке стоїть квадратом до Нептуна України, а також до Меркурія Зеленського.  Тобто тоді почнеться прогнозоване в статті падіння курсу гривні, а також реальний примус Зеленського говорити про свої наміри більш конкретно і детально. Взагалі багато різних аспектів - більше негативних.
Зеленський, транзит 5 квітня 2019

З Венерою і Плутоном-Ураном Порошенка новолуння 5 квітня утворює конфігурацію Перст долі. Тобто - йдемо вперед з новими підходами за здобуття прихильності виборців.
Чому Зеленський відмовляється від виступів з політичними промовами? Зрозуміло чому - щоб мати якнайбільшу підтримку. Щоб і сепаратисти, проросійські виборці, і проєвропейські патріоти України вважали його своїм кандидатом. А чим більше конкретики по різних питаннях - тим менше прихильників. НЛП. Але після опівдня 5 квітня почнеться реальний примус Зеленського до конкретики. Також стосовно точного часу його народження. Крім варіанту від Олени Кульбашної 11:14 є також варіант від Олександра Богинського 13:55. На якому з них зупинитись - можливо стане зрозуміло через подробиці, які стосуються оцього примушування його до конкретики (від кого саме, різні додаткові обставини і наслідки). Ну дійсно вкрай незвична для виборчих кампаній ситуація - кандидат № 1 тікає від журналістів.
Також цілком вірогідно що головним спікером Зеленського стане Євген Мураєв. Зараз Юпітер в з'єднанні з Меркурієм Мураєва (буде багато говорити для широкої аудиторії).
Також не виключений ще один з рекордів цих виборів - максимальна в історії України кількість зіпсованих бюлетенів другого туру (фактично голоси проти всіх).

3 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Соляри в прогностиці не використовую. Лише транзит, дирекція, прогресія (обидві карти - чисто прогресія і прогресія-натал).

      Видалити
  2. Дякую за працю. Дуже інформативно.

    ВідповістиВидалити