понеділок, 19 лютого 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 8)

Стосовно попередньої частини серії статей Відсіч російській агресії - поки не буду аналізувати що сталось і що не сталось.

В наступних двох абзаціа тези якими треба керуватись при написанні астропрогнозу на цю тему.

Важливість транзитного Марса (його аспектів, проходження по знаках і домах) зараз є меншою ніж це було в 2022 році. Чому? Він був досить вагомим показником коли було багато військового запалу, лінія фронту змінювалась динамічно тощо. Тепер коли сторони міцно окопались і закріпились на позиціях, штурмові дії лише на окремих ділянках фронту - тоді вага транзитного Марса в астрологічному аналізі помітно менша. Але усе одно більша ніж в мирний час.

Також треба виходити з того що астрологія - це вища раціональність. Тобто якщо при інтерпретації не базуєшся на звичайній раціональності, не володієш матчастиною - тоді астропрогноз буде помилковим.

Україна, транзит 13 березня 2024


Показники виходу з Авдіївки і що вони значать надалі

Багато астрологів вже зазначили що транзитний Плутон скоро буде ходити по радиксному Сатурну України. Інтерпретують по-різному. Я взагалі був схильний давати більш м'яку інтерпретацію, в деяких дописах і коментарях на фб писав свої варіанти, але схоже що це буде не настільки м'яко як хотілося б. 

Отже вихід ЗСУ з Авдіївки. Які астрологічні показники? Плутон поволі наближається до Сатурна України і в цей час Марс після точного з'єднання з Плутоном через два дні точно з'єднується з Сатурном України. Тобто крім власного впливу передав ще й вплив Плутона - кліщі окупантів навколо Авдіївки з прибуттям нових штурмових груп стали ще більш потужними і українська армія вимушено залишила це місто. Сатурн управляє першим домом. А що є перший дім? Я вважаю що крім усього іншого - особливості зображення території держави на мапі. А якщо йде війна і частина території окупована, то це й абрис неокупованої території, фактично підконтрольна державі територія. В нинішній війні ця територія України зображена на онлайн мапі DeepState.

А отже різні фази з'єднання Плутон-Сатурн (а їх буде п'ять) вказують на найбільш потужні бойові дії. Вони матимуть наслідком помітні зміни в лінії фронту які є співставними з залишенням Авдіївки. Так само схожою буде й тактика - оточення якоїсь території і її захоплення атаками з усіх боків.


Наступні натиски окупантів

Таким чином більша частині березня і особливо його середина - дуже запеклі бойові дії. На яких саме ділянках? Треба дивитись на тенденції які є вже зараз і які будуть простежуватись в найближчі дні. Дізнався сьогодні з новин що посилився натиск на роботинський виступ, також в районі Куп'янська ворог накопичує сили. Взагалі логічно що росіяни прагнуть повернути собі той клаптик з селом Роботине хоча б тому що він вже перебуває в їхньому півкільці. Оскільки Марс в цей час у Водолії - значить обидві сторони застосують багато новацій у веденні бойових дій.

Для виявлення подробиць звертаємось також до радикса Російської імперії. З початком березня Юпітер з'єднується з Марсом - значне посилення бойових дій. Тепер до гороскопа України (дивитись картинку). На 12-15 березня видно особливо запеклі бойові дії, ЗСУ вимушено залишать якусь територію. Потім після цього (знову гороскоп Рос імперії) Юпітер стає в опозицію до власного положення - очевидна ганьба російської армії. Тобто починаючи з 16 березня скрізь (зокрема в російських пабліках) будуть розбирати що для захоплення якогось невеликого клаптика землі російська армія втратила величезну кількість людей і техніки.

Також щось подібне буде в червні 2024 і в січні 2025. Більш докладно проаналізую і напишу ближче до зазначених часів.

Я також кілька разів писав що має статись 10 квітня і орієнтовно 20 травня. Щось важливе і позитивне для України в ці дні таки відбудеться, але зовсім не те про що я раніше писав. Потім проаналізую і мабуть в наступній частині напишу. Але думаю що в одну з цих двох дат початок праці літаків F-16.


Зовнішні відносини і транспорт для армії

Нинішня петля Урана (червень 2024 - травень 2025) уражає квадратом Юпітер і Меркурій України. Спочатку стосовно Юпітера - для України буде чимало неприємних несподіванок які стосуються подій і процесів в інших державах. Ось ми вже зараз бачимо що відбувається на польсько-українському кордоні. І буде з боку інших держав щось схоже і більш сильно виражене. Як мінімум заклики різних іноземних політиків щоб Україна поступилась територіями заради миру. Стосовно виборів в США різні астрологи подивились і проаналізували - усе вказує на перемогу Дональда Трампа.

Також Меркурій. Що це може бути? Багато чого. Перш за все приходить на думку вилучення автівок громадян України на потреби ЗСУ. Тобто війна коштує дорого, зокрема через те що транспорт є розхідним матеріалом. Відповідно щоб якнайбільше коштів спрямувати на виготовлення дронів можна зекономити на закупівлі автівок для армії. Їх можна вилучати в тих водіїв які порушують правила дорожнього руху.

Коли буде найбільша насиченість цими подіями? Три періоди які відповідають трьом квадратам Урана до Юпітера-Меркурія України. Перше - липень 2024. Друге - друга половина жовтня і перша половина листопада 2024 (очевидно сюди входять й вибори президента США). Третє - січень 2025 (очевидно сюди входить й інавгурація президента США на літеру Т).

Немає коментарів:

Дописати коментар