суботу, 10 лютого 2024 р.

Тривалість війни і переламний етап

Вже майже два роки триває повномасштабна війна і майже 10 років відтоді коли вона почалась, але агресор при цьому намагався зробити вигляд що "це не ми". І багато людей питає в астрологів коли війна закінчиться. На самому початку повномасштабної війни декілька "позитивних астрологів" прогнозували що вона не буде довгою і на цей час коли я пишу цю статтю її вже не повинно бути. Як бачимо це не так. І ці помилкові прогнози є частиною прояву опозиції транзитного Нептуна до Марса України, тобто коли є певні ілюзії стосовно того що може зробити українська армія. Плюс то того ж астрологія така наука що якщо дуже хочеш побачити в астрологічних показниках щось дуже бажане то ти його побачиш. Тобто насправді потрібен не лише професіоналізм, а й вміння абстрагуватись, об'єктивність.

 

Напружена конфігурація весни 2014

Отже на додачу до астрологічних знань беремо на озброєння холодний розум. Стосовно правильного астрологічного прогнозу закінчення війни - що брати відліком її початку? Рік 2014 чи 2022? Насправді правильні обидва підходи. Якщо брати 2014 рік, то я ще в 2020 році написав статтю Тринадцятилітні війни. Тобто з історії відомі декілька війн які тривають як цикл Плутон-Юпітер. Насправді це трохи менше 13 років, ближче до 12,5 років, тобто мається на увазі що тринадцятий рік вже пішов. Ця війна триватиме стільки ж, тобто приходимо до 2026 року. 

Але якщо брати за початок війни 2022 рік, то отримуємо той самий результат. Чому? Уран був в Тельці. Деякі астрологи помітили що війни які почались при Урані в Тельці тривають орієнтовно чотири роки. Так само отримуємо 2026 рік як кінець війни.

Але якщо більш точно (спираючись на прогностику до деяких астрологічних карт) то повернення Україні територій включно з Донецьком і Луганськом очікується в квітні 2026, а якісь невеликі бойові дії на рівні АТО можуть тривати і до початку 2027 року.


Переламний етап

Взагалі який правильний підхід до астрологічного прогнозування? Астрологія - це вища раціональність. А отже для того щоб зробити достовірний астрологічний прогноз треба мати перш за все звичайну раціональність, а потім аналізувати астрологічні показники.

Раціональність полягає в тому що війну виграє та сторона яка зробить потужний прорив в безпілотних системах і РЕБ. Це буде віхова подія в світовій історії, а отже це точно буде видно по загальному транзиту. В липні і серпні 2025 року буде дуже цікаве розташування планет яке явно вказує на цю подію.

Але чи точно цей технологічний прорив буде саме зі сторони україно-західної коаліції? Так. Я дивився прогностику на цей час до трьох карт: Російської імперії, України і Західної цивілізації. Гороскоп Західної цивілізації - це момент коронації Карла Великого (25 грудня 800 року, Рим, Асц 5° 33' Овна, МС 2° 50' Козерога). Тобто після цього Росія буде стрімко втрачати на полі бою особовий склад і техніку, а разом з ними й раніше захоплені території. І на початку 2026 втрати агресора будуть такими болючими що "ніяких ЛДНР ми знаємо і що це взагалі таке не розуміємо".

Але до цього технологічного прориву в безпілотному озброєнні ще 1,5 роки досить важкої для України війни. Втримаємось, знайдемо сили і засоби для відбиття агресії.

Немає коментарів:

Дописати коментар