середу, 27 грудня 2023 р.

Відсіч російській агресії (ч. 7)

Аналіз попереднього прогнозу

В попередній частині писав що цілком можливо буде залишена Авдіївка. Цього не сталось, але просування ворога таки відбулось в цьому районі. В результаті Авдіївка опинилась в такому півкільці з досить довгим коридором. І якщо брати інформацію не лише з єдиного марафону де замовчується негатив, то можна зрозуміти що проїзд українських військових цим коридором є досить ризикованим, не кожному вдається проїхати неушкодженим. Тобто цей прохід обстрілюється з обох боків артилерією і fpv-дронами.

Стосовно того аргументу що це ворота в Донецьк, так само як і нещодавно повністю залишені руїни Мар'їнки (до речі мапі DeepState вірю більше аніж будь-чиїм словам). Якщо дивитись по астрологічному прогнозу, то ЗСУ будуть брати Донецьк весною 2026 року в результаті повного його оточення з усіх боків, відповідно заходити в найбільше місто Донбасу можна буде з будь-якої його околиці. А отже на нинішньому етапі війни утримувати за всяку ціну клаптик території на заході від нього навряд чи доцільно.

Україна, транзит 26 грудня 2023


Поточна і найближча ситуація

Отже Марс в Стрільці (25 листопада - 4 січня) і в Козерозі (5 січня - 13 лютого). В період Марса в Стрільці (влучні удари на далеку відстань) була диверсія аж на БАМі і інші влучання на важливі об'єкти противника. Зокрема нещодавнє знищення корабля "Новочеркаськ" з величезною кількістю бойового вантажу (за різними припущеннями чи то дронів шахед чи то артснарядів), показниками цієї події в гороскопі України є секстиль Марса до натального Місяця і інші аспекти (дивитись картинку). Ну тобто українські військові успішно здійснили свою роботу в результаті якої підвищився рівень безпеки України і її громадян.

Абсолютно точно можна сказати що будуть значні успіхи ЗСУ в проміжку 28 грудня - 6 січня; і взагалі буде декілька важливих поворотних подій. Яких саме - подивимось. Що можна зрозуміти з новин - прибуття літаків F-16 і початок їхньої роботи. Думаю ще щось буде, не лише це.

Що слід очікувати в період Марса в Козерозі? Це, нагадаю, 5 січня - 13 лютого. Думаю що це значить мобілізацію, в сенсі опозиція до Рака - людей ставлять перед фактом що вони вже не цивільні люди. Причому транзит Марса по 12 дому - підготовка, прорахування усіх нюансів щодо нових підходів до мобілізації, а транзит Марса по 1 дому - активне застосування цих нових підходів до мобілізації. Тобто цією визначальною датою починаючи з якої активно поновиться процес мобілізації буде 18 січня.

Стосовно випробувань для мільйонів цивільного населення (таких як відключення електрики, прильоти в житлові квартали), то як я і писав в попередніх статтях, цієї зими буде значно легше ніж минулої. Тому що зимою 2022/23 було точне з'єднання Сатурн-Місяць, а зимою 2023/24 аспект Уран-90-Місяць хоч і є на рівні петлі Урана, але саме в зимні місяці він найбільш неточний. А якщо неточний, то його дія слабша, йде якби фоном.


Прощання з ідеалістичними очікуваннями

Вже зовсім скоро закінчується дія опозиції Нептуна до натального Марса України. Тобто вже з лютого 2024 року все більшій кількості населення буде зрозуміло що війна закінчиться не скоро і треба не просто "вірити в ЗСУ" а ставати їх частиною. Матимуть місце і інші складові прощання з ідеалістичними очікуваннями щодо військових дій.

До цього ж пункту належить і розуміння керівників держави що нинішніми засобами війну не виграти. Необхідно перейти на новий технологічний рівень, зробити якісь винаходи тощо. Подібно до того як колись, декілька століть тому, винайдення вогнепальної зброї надало перевагу над тими хто її ще не мав. Коаліція України і Західного світу безперечно виграє в цьому змаганні військових винаходів; станеться це в першій половині серпня 2025 року. Більш докладно про це напишу в наступних статтях.

Немає коментарів:

Дописати коментар