середу, 27 березня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 9)

Отже що збулось з прогнозованого в минулих статтях, що не зовсім збулось і що іще очікувати в майбутньому.

Розбираємо статтю про Придністров'я. Отже 28 лютого депутати невизнаної ПМР звернулись до Кремля щоб він вплинув на Молдову через "економічну війну і блокування переговорів". Офіційний Кишинів відреагував досить спокійно. А це ж безперечно неабиякий комплімент Україні і ЗСУ. Тобто молдавській уряд впевнений в стійкості українського війська. А якби бої точились скажімо на вулицях Миколаєва, то Кишинів не мав би підстав говорити таким спокійним тоном. 

Україна, транзит 6 липня 2024

Крім цього явне зазіхання Кремля на молдавську територію дало чіткий міжнародний сигнал що імперські апетити не обмежаться Україною. І практично одразу після цього пішли розмови (від Е. Макрона перш за все) про можливість відправки в Україну військ країн НАТО. Тому це дійсно зіграло позитивно для України.

Рейд РДК російською територією. Тепер розбираємо прогноз з восьмої частини. Була така потужна аспектація гороскопа Рос імперії (З'єднання Юпітер-Марс і опозиція Юпітера до власного положення) яку я трактував як захоплення окупантами роботинського виступу ціною величезних втрат. Насправді ж це виявилось показником досить інтенсивних боїв по всій лінії фронту, а також заходом російських проукраїнських добровольців на територію РФ. В результаті держава-агресор зганьбилась. Тобто не змогла забезпечити безпеку власних громадян на своїй міжнародно визнаній території і її війська під час боїв знищували житло російських громадян.

І також у цей час були "вибори Путіна". Результат був рекордним, хоча до чесності підрахунку є великі питання. У будь-якім разі російське суспільство зганьбилось. Тобто диктатор гонить громадян своєї країни на бійню війни, робить їм незручності у вигляді наслідків санкцій тощо; а вони нічого не спроможні з цим зробити. Це до опозиції Юпітер-Юпітер.

Укріплення рубежів. Стосовно з'єднання транзитного Плутона з натальним Сатурном України різні астрологи висловлювали різні версії на що він може вказувати. Судячи з того що відбулось на першій фазі (екзакт 14 березня) це серйозне укріплення ліній оборони. Тобто до цього раніше ставились не надто серйозно оскільки планувалось що в результаті контрнаступу Україна швидко певерне собі раніше втрачені території. Втім виявилось що це не так і для того щоб не втратити наявні території потрібно робити серйозні фортифікації (на що вказує аспект Плутон-з'єднання-Сатурн). Іншими словами це практичне утвердження в тих реаліях що фактична територія держави України наразі ось така; хоч би цього не втратити. Втім можливо на інших фазах (їх загалом 5, до кінця 2025 ще 4 буде) він буде вказувати і на інше, не лише на це.

Втрата роботинського виступу про можливість якої я писав в минулій статті не відбулась. Але він трохи зменшився 14-18 березня, тобто в ті дні на які я звертав увагу. Повна втрата роботинського виступу можлива біля 24 червня 2024 або біля 15 січня 2025. Але якщо це не відбудеться, а біля цих дат буде щось інше, то добре. :)

На серпень 2025 очікується поява на боці України новітньої game changer зброї. Тому на останніх двох фазах аспекта Плутон-з'єднання-Сатурн (осінь 2025) можливий каскадний прорив ворожої оборони. Тоді ще транзитні Сатурн з Нептуном секстиль до нат. Сатурна.

Хід війни в квітні і ураження нафтової галузі. Отже з 23 березня до кінця квітня Марс в Рибах. Тобто це військові дії спрямовані на те що належить до знаку Риби. І ми дійсно бачимо ураження російських кораблів в Криму, а також удари дронами по російський нафтопереробних заводах. 

Але сам процес знищення російської нафтопереробної галузі буде досить тривалим. Я вважаю що показник цього процесу - зближення Сатурна з Нептуном в Рибах. Тобто він триватиме не лише в 2024, а й в 2025 році.

Подальший натиск на Україну. Але для України, її армії і цивільних громадян в 2024 році не легше. Взагалі цей рік буде тяжким. Якщо більш детально, то в період війни можна виділити чотири етапи  і типи поневірянь для України. Вони приходять на зміну одне одному і різняться певною специфікою. Перший вже минув (Сатурн-з'єднання-Місяць), скоро закінчиться другий (Уран-квадрат-Місяць). Останній екзакт 27 квітня, тобто в цей день і взагалі в другій половині квітня ворожих ударів по Україні буде більше звичайного.

Незабаром, а саме в травні 2024 почнеться третій (Уран квадрат до Юпітера і Меркурія, дивитись картинку), триватиме він до травня 2025. Одразу за ним до травня 2026 буде четвертий етап (Уран квадрат до Венери і Сонця). І десь в травні цього року напишу більш детально про специфіку третього етапу.

Немає коментарів:

Дописати коментар