субота, 27 квітня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 10)

В кількох попередніх статтях про війну я неодноразово звертав увагу на дату 10 квітня. Тоді транзитні Марс і Сатурн утворюють секстиль з натальним Нептуном України, тобто в районі тієї дати мало щось відбутись позитивне для України, найімовірніше пов'язане з водою. З початку я інтерпретував це занадто оптимістично що український наступ до того часу пройде Запорізьку область і 10 квітня ЗСУ вийдуть до Азовського моря. Втім виявилось що це тлумачення було надто оптимістичним хоча по загальних рисах правильно - у війні Україні пособила вода.

Україна, транзит 6 липня 2024

І от чому так проблематично вдаватись в конкретику, а не описувати архетипами. Усі різноманітні можливі сценарії набагато більш чисельні за 12 основних категорій астрології. Тобто в квітні 2024 року дійсно був позитивний зв'язок між Україною і водою. А саме велика повінь затопила значні площі в Оренбурзькій і Курганській областях нашого супротивника. Через неї призупинили роботу НПЗ і декілька військових заводів, як наслідок - зменшились ресурси для ведення війни.

До цього ж аспекта належить й ухвалення закону про мобілізацію. Тобто за загальним транзитом з'єднання Марс-Сатурн (усталене зобов'язання чоловіків служити у війську) утворює позитивний зв'язок з однією з натальних планет України. Ухвалення закону було на ретро Меркурії - значить що в нього ще будуть вноситись правки  і уточнення. А оскільки це з'єднання в Рибах - при проведенні мобілізації крім положень закону будуть керуватись ще й таємними негласними інструкціями.


Іноземна допомога Україні

Характер допомоги. Як мабуть усім зрозуміло, військову допомогу Україні дають дозовано (як би не спровокувати подальшу ескалацію) і наступний рівень озброєнь більшої технологічності дають побачивши які великі жахи приносить Україні війна. Наприклад коли нещодавно Конгрес США таки проголосував за допомогу Україні на $ 61 млрд спікер Конгресу Джонсон зробив фото з одеситом який через російський обстріл втратив усю свою сім'ю. Тобто ось наочне підтвердження що є головним драйвером кількісного і якісного збільшення військової допомоги Україні. Який астрологічний показник. З 2022 до 2026 року транзитний Нептун аспектує квінконсом стеліум в гороскопі України (Юпітер, Меркурій, Венера, Сонце). До речі це додаткове підтвердження що війна триватиме до 2026 року включно. Квінконс поєднує в собі напруження і конструктив, переплетення квадрата і секстиля, 90+60=150. Яким чином в цьому випадку негатив переплітається з позитивом - я вже пояснив в цьому абзаці.

Допомога конкретно. Але ж значна допомога таки надається. Крім США ще й від держав ЄС, зокрема чеська ініціатива по закупівлі артснарядів. Говорять що ось-ось на підході F-16. Які астрологічні показники? Сатурн-60-Нептун, Сатурн-120-Плутон і Уран-120-Марс. Дія аспектів від Сатурна до лютого 2025, дія аспекта Уран-120-Марс до квітня 2025. Тобто що це? Сприятливе для України застосування чинників ведення війни. Перш за все значні відчутні результати від наданої союзниками зброї, також зброї українського виробництва і мобілізація новобранців через застосування нових адміністративних важелів. На точних значеннях аспектів (екзактах) усе це буде більш потужно і наочно; не обов'язково саме в цю дату, біля неї ± кілька днів. Будемо перевіряти що саме тоді станеться. Отже перелік дат екзактів в 2024 році: 7 квітня (основна дія зміщена транзитним Марсом до 10 квітня, закон про мобілізацію), 15 травня, 18 червня, 15 серпня, 2 жовтня, 20 листопада, 28 грудня. В 2025 році: 4 лютого і 8 квітня.


Обстріли території України

Разом з тим ворог завдає шкоди ракетними обстрілами. Активізація обстрілів в квітні - показником є третє проходження Уран-90-Місяць. Очевидно що до цього аспекта належить і відступ ЗСУ на авдіївському напрямку.

Після цього буде інший руйнівний аспект, а саме квадрат Урана до Юпітера і Меркурія. Оскільки Юпітер управляє 11 домом - це точно значить що будуть уражатись об'єкти енергетики. Три фази цих аспектів: 6 і 8 липня (дивитись картинку), потім 28 і 30 жовтня, а в 2025 році 24 і 25 квітня.

В публікаціях за 2023 рік я неодноразово писав що в порівнянні з минулою зима 2023/24 буде легшою для населення (перш за все в плані відключень електрики) бо в холодну пору року аспект Уран-90-Місяць не мав екзактів, а йшов фоном. Дійсно так і сталось. А ось зима 2024/25 років буде в плані відключень електрики більш схожою на зиму 2022/23. Тому що в другій половині жовтня і на початку листопада 2024 слід очікувати на потужні удари по українській енергетиці. Більш докладно про ці руйнівні показники які діятимуть з червня 2024 до травня 2025 напишу в наступній частині.

Немає коментарів:

Дописати коментар