понеділок, 29 квітня 2024 р.

Гороскоп Криму

В своїх прогнозах я найчастіше оперую гороскопом держави Україна. Але для більш точного прогнозу потрібно оперувати й іншими гороскопами менших територіальних одиниць. Також гороскопами певних спільнот людей.

Гороскоп Криму

Почнемо з гороскопа Криму. Він відомий, це проголошення Кримської АРСР 18 жовтня 1921.  Точний час невідомий і тому беруть на істинний полудень. Кількома астрологами по багатьох подіях в історії Криму перевірено що з цієї дати (18.10.1921) цей гороскоп працює для Криму в усіх його станах. А саме: автономна республіка в складі РСФСР, область в складі РСФСР, область в складі Української РСР, автономна республіка в складі незалежної України і нинішній стан коли він анексований Росією. Чому так? Очевидно тому що до цього півострів Крим не співпадав з адміністративною одиницею. По адміністративному устрою Російської імперії була Таврійська губернія яка окрім Криму включала в себе більшу частину нинішніх Херсонської і Запорізької областей.

Можна додатково перевірити по одній недавній події, а саме знищення ракет С-300 і С-400 і відповідних пускових установок. Крім усього іншого опозиція Марса до власного натального положення. Отже цей гороскоп є достовірним, хоча все ж потребує ректифікації (ставити на істинний полудень то таке).

А тепер прогноз. Дуже жорсткі удари будуть в самому кінці травня. Загалом після цього жорсткість і прагматичність ударів по Криму посилиться. В 2025 році особливо сильні. Астрологічні показники: транзитний Сатурн опозиція до Марса і Венери, потім до власного натального положення, також інші показники, в дирекціях Уран-90-Марс, Венера-180-Плутон, Марс-90-Сатурн.

Повернення Криму в склад України я прогнозую на серпень 2027 невійськовим шляхом. Але детальніше про це потім.

Інші специфічні карти. Є також інші астрологічні мунданні карти які віддзеркалюють якусь частину України. Але не в територіальному сенсі, а певну ідеологічну спільноту її громадян. А різні ідеологічні спільноти як правило можна уособити якоюсь людиною.

Я вже писав в ось цій статті що індивідуальний гороскоп Степана Бандери нині є мунданною картою українського націоналізму. Це значно ширше ніж партія ВО "Свобода". Крім неї є й інші націоналістичні партії і непартійні громадські організації. А також загалом ліберальні партії які мають й значну націоналістичну жилку, наприклад "Європейська солідарність". Тобто по гороскопу Степана Бандери можна спрогнозувати стан справ у втіленні програми українського націоналізму. Як сили будуть виконавцями - питання другорядне.

Гороскоп В. Ф. Януковича - нині це мунданна карта проросійських громадян України. Зрозуміло чому - у їхньому бачення він був найкращим президентом України. Як мунданна карта звісно ж буде працювати і після його смерті.

Відповідно до цієї логіки гороскоп Мустафи Джемілєва є мунданною картою проукраїнських кримчан. Отже його також треба аналізувати щоб вияснити що і на чию користь буде відбуватись в Криму.

Ну ось поки так.

Немає коментарів:

Дописати коментар