субота, 18 травня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 11)

Характер загроз до середини 2025

Загрози на увесь період війни мають різну специфіку у різні періоди тривалістю приблизно рік. Зараз починається такий період де основний показник загроз - квадрат Урана до Юпітера і Меркурія. Це значить ворожі ракетні удари по різноманітним об'єктам транспорту, комунікацій тощо. Також зусилля спрямовані на підрив міжнародної допомоги Україні, також удари по об'єктах енергетики (Юпітер упр 11 дома). Наприклад замах на вбивство словацького прем'єра Фіцо явно вплине на європейську суспільну думку, установка "Stand with Ukraine" може похитнутись. Докладніше про усі можливі варіанти цих загроз в наступній частині.

Україна, транзит 16 червня 2024

Ситуація на Саміт миру

Як відомо, на 15-16 червня планується проведення Глобального саміту миру. Дивимось прогностику на ці дати для України і для її ворога. Для України перш за все видно квадрат Урана до Юпітера-Меркурія і його ж тригон до Марса. Для Російської імперії опозиція Урана до Меркурія. Отже в найближчій перспективі миру точно не буде; навіть "поганого миру", а буде "хороша війна".


Тобто судячи з усього на цьому саміті з боку колективного Заходу буде озвучено тези яким бачиться кінець війни, які умови для переговорів тощо. Одразу будуть заяви з російської сторони що це зовсім неприйнятно і в різкій формі буде висунуто своє бачення закінчення війни яке є неприйнятним для України і колективного Заходу. І ця міжнародна перепалка на найвищому рівні стимулюватиме колективний Захід до значно більшої допомоги Україні (там ще від Сонця, Венери і Меркурія секстиль до стеліуму).

До речі, в синастрії незалежної України і Російської імперії аспект квадрат між Юпітером-Меркурієм і Меркурієм відповідно. Тобто між ними завжди є і буде взаємне неприйняття того що на території один одного говорять, розповідають, навчають (особливо коли це торкається ідеології). І от зараз коли транзитний Уран зі знака Телець активізує цей аспект - це взаємне неприйняття суттєво загострюється. Наприклад кілька днів тому я написав статтю про Священне протистояння до 2060 року (спеціально російською мовою задля розширення кола читачів). У той час коли читали переважно цю статтю перегляди з РФ становили лише 3% від загальної їх кількості (хоча перегляд саме цієї статті міг становити до 5%, але не більше). І так само мені не зовсім імпонує чим саме і якими ідеологічними акцентами наповнює свої розповіді про священні протистояння Павел Глоба. Тому зі своєї сторони наповнив їх своїми.


Донецька область

Я чомусь припинив оперувати гороскопом ДНР. А дарма, оскільки просування окупаційних військ в Донецькій області - це є збільшення території ДНР. 

Значить до лютого 2025 року таки буде збільшення окупованої території Донецької області. Ще два місяці після цього (до квітня) також, але дуже незначне. Безперечно ціною величезних втрат для окупанта, і "звільнятимуть" вони лише непридатні для життя руїни, але ж таки просуватимуться. Де саме, на яку кількість км² - не знаю, в астрологічній карті не міститься така дуже конкретна інформація.

Потім травень, червень, липень - відносна стабільність лінії фронту в Донецькій області. А починаючи з серпня 2025 і далі - ДНР втрачатиме території. Тобто це є додаткове підтвердження того що влітку 2025 буде винайдено принципово нову зброю (і вона буде лише в україно-західної коаліції) яка кардинально змінить правила гри на полі бою.


Немає коментарів:

Дописати коментар