середа, 5 червня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 12)

Удари по Криму

В статті про гороскоп Криму писав що дуже жорсткі удари будуть в самому кінці травня. Дійсно, дронами Маґура було багато чого пошкоджено в районі Керченського мосту, зокрема декілька катерів "Тунець". Так само були уражені засоби ППО в Криму і пором. Також нафтобази в Краснодарському краї (тобто з яких йде постачання нафтопродуктів в Крим). А оскільки цей прогноз справдився то той гороскоп Криму є достовірним. Відповідно є підстави довіряти пронозам зробленим на його основі.

Україна, транзит 28 жовтня 2024


Мобілізація

Як відомо, 8 травня ухвалено закон про мобілізацію ув'язнених. На мою думку це правильно. Аргументи проти цього - просто неконструктивний ідеалізм. Типу "захист Батьківщини не аналог покарання" тощо.

Разом з тим це вказує наскільки інертним є державний механізм прийняття рішень в Україні. Тобто ще за три місяці до цього припинив діяти аспект Нептун-180-Марс (неконструктивний ідеалізм щодо армії). Що це значить? Щоб люди які приймають рішення таки почали їх втілювати в життя повинно пройти не менше трьох місяців після того як думка про це стала домінувати в їх голові. Тому також зрозуміло чому не справдились прогнози стосовно мобілізації написані в сьомій частині. Просто у вказаний проміжок часу було попередньо задумано якою надалі буде мобілізація, а до початку втілення минуло кілька місяців. Отже державний менеджмент в Україні досить інертний, є над чим працювати і що реформувати.


Матеріальне підсилення ЗСУ

Стосовно прогнозу з десятої частини у якій вказані сприятливі для нашої армії дати. А саме 15 травня, 18 червня, 15 серпня, 2 жовтня, 20 листопада, 28 грудня; в 2025 році: 4 лютого і 8 квітня.

Дійсно, десь з середини травня збільшилось постачання боєприпасів, суттєво зменшився снарядний голод. Будемо спостерігати що саме буде далі. Але стосовно постійного відкладання з наданням F-16 я без перебільшення розчарований. Подивимось поблизу якої з вказаних дат вони таки надійдуть і почнуть діяти.


Удари по Україні

І найбільш важка частина цієї статті про ракетно-дронові удари. Сюди ж і диверсії шляхом підпалів, закладання вибухівки з боку проросійських громадян України. Кожна петля Урана вказує на різні періоди цих ударів які мають свої особливості. Показник нинішнього періоду який почався пару місяців тому і триватиме до середини травня 2025 - квадрат Урана до Юпітера і Меркурія. В цьому проміжку часу будуть ще три найбільші насиченості цими негативними подіями. Я навмисно заради точності прогнозу не одразу написав про всі можливі сценарії; тобто щоб в стрічках новин побачити тенденцію.

Чим є Юпітер і Меркурій? Вони управителі мутабельних знаків, їх ще називають подвійними. Близнюки - це два брати-близнюки Кастор і Поллукс, Діва - це дівчина зі снопом пшениці (два корпуси - людський і врожай зв'язаний в сніп), Стрілець - це кентавр (два тулуби - людський й конячий), Риби - це дві риби. Тобто дуже частими є і будуть подвійні удари - перший який руйнує будівлю і другий по рятувальниках які розбирають завали.

До ураження Меркурія належать - удари по поштах (НП і УП, термінали і відділення), підприємствах торгівлі, транспортній інфраструктурі і самих транспортних засобах. Сюди належить і коли уламки зі збитої ракети падають на подвір'я, загоряються автівки які припарковані щільно одна до одної. До ураження Юпітера - брак підтримки з боку інших країн (зокрема на Саміт миру прибудуть представники не всіх країн які запрошувались), напади на проукраїнських активістів в інших державах як ось цей наприклад, інші провокації за кордоном як замах на Роберта Фіцо, удари по українській енергетиці. 

Нещодавнє знищення типографії Фактор-друк належить до обох цих планет. Тобто книжки це Меркурій, а оскільки багато з них насичені ідеологією то і Юпітер також. Слід очікувати на повторення ударів по українській книжковій індустрії.

Стосовно замаху на словацького прем'єра Роберта Фіцо. Той глибоко проросійський письменник який стріляв заявив ніби зробив це з проукраїнських міркувань. Хоча з його бекґраунду зрозуміло що він був незадоволений Фіцо за його недостатню проросійськість. Але ж частина виборців в державах ЄС звернула увагу на його слова; тобто ось таке додаткове випробування для України і її підтримки в ЄС.

Коли будуть три найбільших насиченості цими негативними подіями? 

Перший - перша половина липня (екзакти 6 і 8 липня). Можливо по результатах подій у вказані дні напишу уточнення цього прогнозу.

Другий - приблизно з 15 жовтня до 5 листопада (екзакти 28 і 30 жовтня). А звідси випливає що по перебоям з електропостачанням зима 2024/25 років буде схожа на зиму 2022/23 років.

Третій - друга половина квітня 2025 (екзакти 24 і 25 квітня).

Разом з тим (оскільки Юпітер і Меркурій в 7 домі) цей аспект вказує на взаємні удари, "ти мені я тобі". Українські дрони і ракети завдають і завдаватимуть ударів по російській енергетиці (переважно об'єктах нафтопереробної промисловості) і по сполученню окупованого Криму з Краснодарським краєм. В гороскопі Російської імперії на це вказує аспект Уран-180-Меркурій.

Як це пом'якшити? Серед усіх інших способів таких як посилення ППО варто здійснювати мобілізацію приватних автівок на потреби ЗСУ. Я думаю ліпше через порушення правил дорожнього руху, перш за все якщо водій у нетверезому стані. Така проактивна дія насправді зменшить втрати приватних автівок. Тобто завдяки вилученню частини приватних автівок вони вже не будуть паркуватись в дворах впритул одна до одної. Відповідно якщо через приліт загоряється одна, то ланцюгової реакції вже не буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар