четвер, 13 червня 2024 р.

Еммануель Макрон

 Як відомо, нинішні вибори в парламент ЄС не були втішними для нинішнього президента Франції. Тобто відбулась кардинальна зміна рейтингів французьких партій не на користь правлячої партії. Через це президент Макрон розпустив парламент Франції. А отже є сенс розібрати цю тему астрологічно.

Гороскоп Еммануеля Макрона

Взагалі я значно раніше придивлявся до гороскопа Макрона і робив деякі судження. Тепер є сенс розглянути його більш детально і поділитись з читачами.

Серйозність і зрілість партнерств і протистоянь. Відомо що по-перше його дружина набагато старша від нього, по-друге він грає ключову роль в протистоянні російській агресії, не боїться підвищувати ставки. Справа в тому що на одне і на друге вказує той самий комплекс астрологічних показників.

В сьомому домі Марс і Сатурн (ретроградні і потужно аспектовані), управитель сьомого дому в третьому. Цей і багато інших показників говорять про те що гороскоп Макрона наведений на сайті astro-seek є достовірним. Тобто Сатурн в 7 домі дає схильність до старшого шлюбного партнера. Що він ретроградний і там ще Марс (також ретро) значно посилює цю схильність, тобто щоб дружина була значно старша. Управитель 7 дому в третьому - вчителька. Все сходиться, точний час народження Макрона абсолютно достовірний.

І той самий комплекс астрологічних показників описує його роль в нинішній війні. Ще до початку вторгнення Макрон прилітав в Москву і довго ніби вчитель пояснював Путіну що не слід цього робити, ліпше скасувати це рішення. А зараз коли йде війна він (на відміну від Шольца) не боїться підвищувати ставки, почав говорити про коаліцію інструкторів. Тобто у протистоянні (сьомий дім) йому притаманна серйозність і зрілість (Сатурн підсилений іншими показниками).

Нинішня криза у Франції. Отже після шокових результатів виборів в парламент ЄС Макрон пішов на розпуск парламенту Франції з метою збити рейтинг ультраправих і зберегти рейтинг своєї політичної сили. Щоб повністю розуміти матчастину читаємо ось цю статтю.

Який основний астрологічний показник в транзитах? Квінконс Плутона до Юпітера (управителя 11 дому, диспозитора Сонця, Меркурія, Нептуна і Венери). Однодумці, соратники, однопартійці - це 11 дім. Тобто очевидно що його амбіцією є щоб впродовж великої кількості наступних виборчих циклів його партія залишалась керівною і щоб перемогу на президентських виборах також отримував кандидат від його партії.  Чи вдасться? На мою думку частково, в порівнянні з нинішнім складом парламенту Франції його партія втратить якусь кількість місць. Аспект квінконс - це якби переплетення секстиля і квадрата (150=60+90). І чим більш професійно людина діє тим ближче квінконс до секстиля. Але ж це не секстиль і тим більше не тригон, до того ж транзитною планетою є Плутон (!!!), а отже в результаті Макрон принаймні в короткостроковій перспективі втратить. Щоб втратити якнайменше - впродовж цієї дострокової виборчої кампанії він і його однопартійці мають дуже професійно наводити виборцям вагомі аргументи.

Іншою астрологічною підставою для такого висновку є наступна. В ніч з 9 на 10 червня коли Макрон ухвалив рішення про розпуск парламенту була напружена конфігурація Т-квадрат Плутон, Марс і Місяць.

Матчастина цих виборів така що вибори в парламент ЄС пропорційні, а в парламент Франції - мажоритарні. Ультраправе "Національне об'єднання" хоч і нарощує рейтинг, але її антирейтинг найбільший з-поміж усіх французьких партій. Тому в другому турі мажоритарних виборів як правило програє. Але ж цього разу може бути чимало виключень з цього правила. І в другий тур  з кандидатом від "Національного об'єднання" можуть виходити  представники не партії Макрона "Відродження", а представники інших партій (соціалістів, комуністів і інших). Для Еммануеля це також "не фонтан". Тобто його партія може втратити частину мандатів як на користь "Національного об'єднання" з яким не має наміру створювати коаліцію, так і на користь інших партій з якими готова створювати коаліцію.

Значення для України. В опубліковані тиждень тому статті я написав що для України будуть неприємності і виклики з-за кордону. При конкретизації я чомусь не врахував виборів в Європарламент. Тобто це значить також що парламенті ЄС збільшиться кількість депутатів які вважають що неминучими є значні поступки Росії за рахунок України.

І я ж в тій статті відмітив дати біля яких ці події і процеси будуть найбільш насиченими. Перші з них - 6 і 8 липня. А другий тур позачергових виборів до парламенту Франції призначено на 7 липня. Тобто звідси висновок що в новому парламенті Франції збільшиться кількість депутатів які вважають що неминучими є значні поступки Росії за рахунок України. На яку кількість - побачимо. Отак ось.

Немає коментарів:

Дописати коментар