вівторок, 18 червня 2024 р.

Україна в 2019-2025 роках або шаленство ворога

Слід ще глибше розглянути тему про яку написав ще в 2019 році у статті Україна в 2019-2025 роках. І коли я тоді писав ті рядки (особливо що стосується ситуації загалом і російського впливу) не вповні усвідомлював наскільки усе це буде глибоко і серйозно.

Уран в Тельці - у падінні. Тобто ті теми які належать до планети Уран перебувають у дуже дискомфортному положенні. Що належить до Урана? Перш за все суспільно-політичне мислення і діяльність у відповідності з цим мисленням. Тобто при Урані в Тельці збільшується хибність суспільно-політичних міркувань і висновків; відповідно й діяльності на їхній основі. Тобто суспільно-політичні міркування в усьому світі стають значно менш професійними аніж були до цього (коли Уран був в Овні) і будуть після цього (коли Уран буде в Близнюках).

Напис на місці масового поховання жертв сталінських розстрілів на околиці Мінська

Також Уран є управителем Водолія (до якого належать росіяни) і під час свого транзита по Тельцю цей Уран в падінні уражає квадратом планети в Водолії. Тобто в поки невідомому гороскопі російського народу натальне Сонце в Водолії (у вигнанні!), а в цьому 7-літньому проміжку часу транзитний диспозитор Сонця в падінні і до того ж б'є його квадратом. І, як видно з попереднього історичного досвіду, при Урані в Тельці росіяни стають абсолютно шаленими в суспільно-політичному плані. Наслідки їхньої діяльності при цьому - як наслідки діяльності слона в посудній лавці. Тобто вони, маючи певні суспільно-політичні ідеї (які є безграмотними і водночас шаленими) приносять великі проблеми собі і іншим, не рахуючись при цьому з втратами. Тобто твердження що суспільно-політичні міркування стають значно менш професійними стосується усього світу, але для росіян цей ефект багаторазово посилений. Відповідно найбільш страждають ті кого росіяни обрали коренем зла.

Коли в минулому Уран був в Тельці? Для тих хто не астролог підказую - від зазначених в заголовку років віднімати 84 роки. В минулому циклі це були роки масових репресій, в позаминулому - Кримська війна 1853-56 років. І в усіх випадках серед жертв цього шаленства були українці, так само є і зараз. В Кримську війну 60% російської армії яка в ній воювала становили етнічні українці. Масові сталінські репресії були спрямовані проти українців, хоча звісно ж не лише проти них (дивитись картинку).

Незадовго до нинішнього входження Урана в Телець багато астрологів міркували: ну так, Уран в Тельці проблемний, але на дворі усе ж ХХІ століття, має бути більш цивілізовано і м'яко, більш в інформаційному плані спрацює... Ну тобто переважно будуть істеричні воплі від пропагандистів і все на тому. Але виявилось що ні.

Отже 24.02.2022 почалась повномасштабна війна. Тобто шалена діяльність російського агресора яка заснована на його безграмотних суспільно-політичних міркуваннях і висновках. І з самого початку коли українці трохи відійшли від шоку думали коли в росіян будуть втрати на рівні скажімо 20 тисяч убитими то вони передумають і заберуться назад. Але ж ні, показник втрат в рази перевершив цю цифру і все одно продовжують війну. Читав десь в інтернеті слова Залужного що в українському Генштабі думали свого часу що при рівні втрат 150 тисяч росіяни дадуть задню. так само виявилось що ні. Вже понад півмільйона і все одно пруть м'ясними штурмами.

Таким чином, нинішня війна точно закінчиться не раніше остаточного переходу Урана в Близнюки. Тобто з 8 липня 2025 в російському суспільстві поволі почне збільшуватись рівень думок на кшталт "а навіщо ми все це робимо такою дорогою ціною?". Втім лише поволі почне, а вже значно більш серйозно і масово росіяни почнуть задаватись такими думками з 25 квітня 2026 року. Як наслідок - почнуть згортати свою шалену агресію. Ну ось так.

Немає коментарів:

Дописати коментар