четвер, 27 червня 2024 р.

Можливість ядерної загрози

Нещодавно написали в новинах що є можливість ядерного удару з боку агресора. Це публікація від 21 червня. А сьогодні 27 червня написали що російський урядовий літак полетів в США. Крім того міністри оборони США і РФ провели телефонну розмову.

Україна, транзит 20 липня 2024
 

Який транзит до карти України? Плутон-з'єднання-Сатурн. На цей показник я вже звертав увагу у своїх попередніх публікаціях; і цей астрологічний символізм безперечно відповідає змісту першої статті. І якщо більш розширено - нинішня петля Плутона активізує аспект гороскопа України Плутон-квінконс-Сонце. З натальним Сатурном з'єднання Плутона, до Сонця квінконс.

Також дивимось карту Фултонської промови. Сатурн (нат. в 1 домі, йде по 10, упр 7 і 8 домами) в своїй нинішній петлі з'єднується з Сонцем (в 10 домі, упр 3 дому), також інші аспекти наприклад Юпітер-квадрат-Сонце і Юпітер-з'єднання-Уран. Отже усе серйозно і кардинально.

Таким чином поєднуючи інформацію з новин і астрологічний аналіз отримуємо повну картину. Російський агресор дійсно розглядає таку можливість. Але ніхто в світі не хоче цього, є бажання не допустити такої ескалації. Між РФ і іншими державами йдуть таємні розмови які дуже серйозні і напружені. В стилі "якщо ви зробите так, то ми зробимо ось так і тому не робіть цього". Щось із цього може виявитись приблизно 20 липня коли буде точний квінконс Плутона до натального Сонця України плюс інші підсилюючі аспекти (дивитись картинку). Не виключено що постійне затягування з постачанням Україні літаків F-16 є результатом цих взаємних ультиматумів.

Наступне серйозне підняття цієї теми очікується з 20 грудня 2024 до 20 січня 2025. Показники в гороскопі України - Плутон квінконс до Сонця і з'єднання з Сатурном. Показники в гороскопі Фултонської промови - Сатурн-з'єднання-Сонце, Юпітер-квадрат-Сонце, Юпітер-з'єднання-Уран. Я ж думаю що це можливе безумство таки вдасться стримати. І після зазначеного проміжку часу "щось у лісі здохне" і тому це питання природним чином стане неактуальним.

Немає коментарів:

Дописати коментар