понеділок, 29 липня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 13)

Бої в Донецькій області

Як видно з карти Deep State ворог активно просувається в Донецькій області в напрямку Мирнограда і Покровська. І дійсно я писав в 11-ій частині що російські війська матимуть просування в Донецькій області щонайменше до лютого 2025 року. Інтенсивність цього просування буде не завжди однакова. До 20 серпня інтенсивність просування російських військ в Донецькій області як і зараз буде досить відчутною. Після цього суттєво впаде. Відновиться ця достатньо висока інтенсивність в січні і лютому 2025, але тоді окупанти будуть платити більш високу ціну, в сенсі нестимуть значно більші втрати особового складу. Тобто ці перемоги виявляться пірровими.

Україна. транзит 2.10.2024

Ядерна загроза

Дещо я писав у статті яка опублікована безпосередньо перед цією. Зрозуміло що ніяка сторона не буде цього заявляти публічно, не будуть використовувати такі слова щоб не занурити світ у паніку. І я звернув увагу на "приблизно 20 липня" коли щось може виявитись. Зовсім недавно, а саме 27 липня з'явилась стаття, процитую окрім посилання й тут.


Як повідомляється, 12 липня очільнику Пентагону Ллойду Остіну зателефонував міністр оборони РФ Андрій Бєлоусов із запитанням, чи відомо Штатам про українські плани провести операцію в Росії з американською зброєю.

Зазначається, що представники Пентагону були здивовані такими заявами і не знали про заплановану операцію, тому американська сторона зв'язалася з українською і передала повідомлення такого змісту: "Якщо ви думаєте про те, щоб зробити щось подібне, не робіть цього".

А чим, тобто застосуванням чого пригрозили росіяни в разі якщо Україна це зробить? Думаю неважко здогадатись. Тобто це є стримуванням України від вжиття асиметричних дій проти агресора. І яка дата між 12 і 27 липня також неважко порахувати.


Примара мирних переговорів

Зараз дуже багато говорять про можливість укладення миру. І для астрологів ці розмови були очікуваними адже з 29 червня 2024 до 27 березня 2025 Ліліт в Терезах. 

Втім як вже прочитали в підзаголовку, упродовж всього зазначеного проміжку часу це буде примарою. При конкретизації різних пунктів цієї гіпотетичної мирної угоди буде видно що вони не влаштовують одну або іншу сторону або ж обидві сторони одночасно.

Особливо сильний наплив цих текстів можливих угод і заяв різних політиків (де будуть неприйнятні для України положення) буде впродовж 1-2 місяців починаючи з затемнення 2 жовтня цього року (дивитись картинку). Але всі ці виклики ми якось витримаємо і починаючи з літа 2025 для України усе стане ліпше.

Немає коментарів:

Дописати коментар