понеділок, 12 серпня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 14)

Головна тема цієї частини - прорив ЗСУ на Курщину, але почнімо з іншого.

В 12-ій частині писав що з травня 2024 до травня 2025 специфіка неприємностей для України - об'єкти Меркурія і Юпітера. Тобто удари по поштах (НП і УП, термінали і відділення), підприємствах торгівлі, транспортній інфраструктурі і самих транспортних засобах. Також не все просто на міжнародній арені і удари по об'єктах енергетики (Юпітер в гороскопі України управляє 11 домом). Наприклад нещодавно був ракетний удар по торговому центру в Костянтинівці у якому було ще й відділення Нової пошти.

Україна, транзит 13 серпня 2024

А з урахуванням того що Юпітер і Меркурій в 7 домі - такі неприємності є і будуть взаємними, Україна вже спроможна відповідати, "ти мені я тобі". Тобто Україна уражає або захоплює різні об'єкти противника які належать до цих двох планет. Наприклад нещодавнє знищення російських військових аеродромів Морозовск і Ліпєцк-2. Також захоплення дуже важливої газорозподільчої станції в містечку Суджа. А тепер переходимо до власне цієї теми.

Який астрологічний показник заходу ЗСУ на територію Курської області і чому я і інші астрологи його не спрогнозували? Транзитні Юпітер і Марс в аспекті квінтіль (72°) до стеліума в гороскопі України. Цей аспект мало хто з астрологів враховує, втім його таки треба враховувати.

Одразу зазначу що ініціатором і натхненником цієї ризикованої операції був Володимир Зеленський, це точно видно з транзитів до його гороскопа. Йому навіть довелось долати опір деяких членів Генштабу які наводили аргументи типу "ну що ви, Володимир Олександрович, це ж суверенна російська територія, як би чого не вийшло". Показники - опозиція Плутона до Марса Зеленського, Юпітер робить різні аспекти до декількох натальних планет Зеленського.

Деякі аналітики зауважили що тут багато спільного з Харківським контрнаступом 2022 року. І дійсно, бачимо багато спільних астрологічних показників. Марс в Близнюках, Меркурій (який в цьому проміжку часу є диспозитором Марса) петляє, особливо вирішальні просування відбувались при стаціонарному Меркурії. Отже виходить що при прогнозуванні подій на війні слід серйозно важити рух Марса по Близнюкам. Тобто в обох випадках (Харківщина 2022 і Курщина 2024) необхідно було точно мати інформацію де слабкі місця оборони росіян і де саме розташовані їхні опорники щоб зненацька на них не напоротись. Отже при Марсі в Близнюках володіння інформацією = військовий успіх

Тепер більш точно по датах виходячи з аспекта квінтіль від транзитних Юпітера і Марса до кількох натальних планет України (дивитись картинку). Отже десь з 25 червня почалось підтягування військ до Сумщини і детальне планування операції (Юпітер-72-(Юпітер-Меркурій)), особливо активно це відбувалось 29-30 липня. Найбільш активні бої в результаті яких під контроль України потрапляє частина російської території почались 6 серпня мають тривати до 19 серпня (Юпітер-72-Венера; Марс 72 до Юпітера, Меркурія, Венери і Сонця; Меркурій-R з'єднується з Сонцем, Венерою. Меркурієм і Юпітером). Також Сатурн-120-Плутон - Україна показує власну міць. Причому бої 16-19 серпня будуть трохи менш активними, але в результаті них сформується досить чітка лінія фронту на Курщині. Відтоді вже буде реальний сенс говорити про те яку саме територію контролюють ЗСУ і позначати її на мапі. А до того все динамічно, різні джерела по-різному малюють ці мапи. 

Все ж не думаю що Україна має намір анексувати цю територію, очевидно в процесі переговорів на щось її поміняти в широкому сенсі цього слова. На що саме - буде більш-менш ясно в останніх числах серпня. Показники - Меркурій розвертається в прямий рух, Юпітер-72-Сонце, Венера-з'єднання-Марс. І в ці ж дні надання якогось офіційного юридичного статусу підконтрольній Україні частині Курщини. Ну ось так.

Немає коментарів:

Дописати коментар