понеділок, 26 серпня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 15)

Постфактум про літаки F-16

Як відомо, в останній день липня Україна таки отримала довгоочікувані літаки F-16. Але є астрологічні підстави вважати що це була друга партія цих літаків. А перша дуже мала кількість надійшла ще 18 червня. Зрозуміло що в час війни деяку інформацію ліпше тримати в таємниці і тому добре.

 

Україна, транзит 13 серпня 2024

Але все ж таки українській дипломатії доводиться здійснювати чималу роботу щоб західні союзники дозволили піднімати ставки, надавати більш ефективну зброю тощо. Це належить до аспектів квадрат Урана до Меркурія і Юпітера і разом з тим тригон до Марса (в натальній карті України півсекстиль).


Нинішні удари по Україні і в іншу сторону

Отже нещодавно ракетним ударом був зруйнований готель в Краматорську, в результаті загинув британський журналіст і ще кілька його колег поранено. Це також належить до квадрата Урана до Юпітера-Меркурія.

І звісно ж сьогоднішня атака ракетами і дронами. В результаті уражені об'єкти інфраструктури і енергетики і як наслідок зросли відключення електрики. Також до цього аспекту належить бо Юпітер управляє 11 домом.

З огляду на розташування цих планет в 7 домі - удари є взаємними. Наприклад вже кілька днів поспіль вигорає нафтобаза в Пролетарську Ростовської області. І це дуже потужне ураження ворожого об'єкта. Тому що раніше вигорали лише ті ємності в які поцілив дрон, а тут відбулась ланцюгова реакція. Можливо тому що ємності розташовані ближче одна до одної і зроблені з більш тонких листів металу. І що я писав в своїй попередній російськомовній статті - це відбулось навколо згаданого в ній повнолуння 19 серпня.

Чому зараз усі ці події відбуваються більш насичено? Уран пригальмовує і готується перейти в ретроградний рух. Справа в тому що піки спрацювання аспекту не лише на екзактах, а нерідко спрацьовують на розворотах планети. Уран розвернеться 1 вересня і тому більша насиченість цими взаємними ударами триватиме орієнтовно до 5 вересня. З цього також випливає що в другій половині жовтня взаємні удари будуть значно більш відчутними. Як наслідок для України зима 2024/25 в плані відключень електрики буде важкою.


Наступ в Курській області і відступ в Донецькій області

Зараз відбуваються не зовсім логічні з першого погляду події. ЗСУ наступають в Курській області, але натомість відступають під шаленим натиском російських військ на Донбасі. Так само російська армія не кидає всі сили на витіснення ЗСУ зі своєї міжнародно визнаної території, продовжує тиснути на Донбасі. Але це якраз те що відповідає нинішньому розташуванню планети Юпітер. Він рухається по знаку Близнюки і пробуде там до 9 червня 2025; тобто Юпітер (правочинність, легітимність тощо) у вигнанні. Тобто в обох воюючих державах відбувається вигнання своєї влади зі своїх міжнародно визнаних територій.

Спираючись на різні астрологічні аналізи можу сказати що захід ЗСУ на територію РФ - це те що обов'язково мало відбутись. І це дуже повпливає на процеси які відбуватимуться в наступні десятиріччя, тобто це є закладка на майбутнє, надзвичайно важливо для довгострокової перспективи. Про це буде написана окрема глибока стаття, важливо знайти правильні слова. Як довго українська армія утримуватиме частину Курщини? Міркую щонайменше до 9 червня 2025 поки Юпітер в Близнюках, тобто у вигнанні.

Але коли ЗСУ досягнуть природної межі просування на Курщині? Скоро. Тривалість цього наступу буде так само як тривалість Харківського контрнаступу - приблизно 25 днів. Зараз же такий самий астрологічний показник як і тоді - ретроградність і обидві стаціонарності Меркурія при Марсі в Близнюках. Останнє суттєве просування очікується на стаціонарному Меркурії - відсьогодні 26 серпня до 31 серпня. Стаціонарність я рахую як швидкість до 30% від середньої. Потім 1 вересня Плутон повертається в Козеріг - нагадує про обмеження. А 4 вересня Марс входить в Рак - фортуна точно не на боці тих хто наступає, а на боці тих хто добре окопався і завдає втрат стороні яка намагається атакувати.

Стосовно Донецької області. Коли будуть ті чи інші просування? Для відповіді оперую гороскопом ДНР бо це те саме що окупована частина Донецької області. З початком вересня наступ російських військ пригальмується. Але враховуючи що вони націлились на Мирноград і Покровськ - захоплення цих міст цілком вірогідно в січні і лютому 2025. Ну як міст? Руїн і обгорівших бетонних коробок. Потім загальмування російського наступу через вичерпання людського ресурсу.

Влітку 2025 очікується низка винаходів і вдосконалень в результаті яких Україна матиме на полі бою суттєву технологічну перевагу. І з осені 2025 невпинне просування лінії фронту в бік Донецька.

Немає коментарів:

Дописати коментар