субота, 4 січня 2020 р.

Привітання Зеленського крізь астрологічний об'єктив

Як відомо, новорічне привітання Володимира Зеленського викликало неоднозначну реакцію. Найбільше критики отримала теза що неважливо як називається вулиця якщо вона добре освітлена і асфальтована. На картинці один з багатьох кпинів на цю тему. А отже для з'ясування істини варто подивитись на це питання крізь об'єктив астрології. 

В квітні 2017 року була опублікована стаття Шлях України до успіху, в якій цей шлях розтлумачено на підставі розташування в гороскопі України кармічної вісі Раху-Кету (інакше кажучи Вузлів Місяця) в знаках і домах. Ця стаття дуже важлива, завдяки ній можна з'ясовувати різні спірні політичні і економічні питання. Чимтайте хто ще не читав.

Повторимо теорію. Натив (будь-який - індивідуум, організація або держава), який ставить за мету досягнення успіху повинен ґрунтуватись на тому де розташована Кету (Південний або Низхідний Вузол); водночас не обмежуватись лише цим і розвиватись в напрямі того де розташована Раху (Північний або Висхідний Вузол). Тобто є один вірний шлях (описаний вище) і два помилкових: 
1 - не розвиватись в напрямку на який вказує Раху і зациклюватись на положенні Кету.
2 - розвиватись в напрямку Раху і повністю відкидати фундамент або опору, на яку вказує Кету.

Зеленський своїм неважливо як називається вулиця якщо вона освітлена і асфальтована засвідчив що він прагне розвивати Україну помилковим шляхом другого типу. Тобто на його думку історичний досвід неважливий; назви вулиць Леніна, Кірова, Калініна не заважають якщо в технічному плані все чудово. Історичний досвід позначений знаком Рак, технічна досконалість - Козеріг.
Але разом з тим в цих словах Зеленського можна знайти раціональне зерно. Припустімо вулиці декомунізовані, частина з них названі іменами Степана Бандери, Романа Шухевича, Юрія Липи, Олени Теліги, Василя Стуса, але на них немає справних ліхтарів, асфальтове покриття все в ямах, на каналізаційних колодязях немає люків (стосується усіх вулиць, і тих які мають ідеологічно нейтральні назви). Що це за "досягнення"? Очевидно що такий стан речей веде до соціально-економічного занепаду, в результаті якого через декілька років будуть втрачені і ці ідеологічні досягнення. Скандальний вислів Зеленського щодо вулиць можна розглядати просто як антитезу помилковому шляху першого типу. Але справа в тому що не в антитезі істина; вона трохи складніша.

Висновок. Астрологічно підтверджений вердикт стосовно вулиць і інших пов'язаних з ними об'єктів (стосується також громадського транспорту). Якщо громадяни України прагнуть успіху для своєї держави, то мають знати що:
1. Топоніми і інші назви в Україні (якщо вони якимось чином торкаються політики) повинні відображати незалежність і суб'єктність України, не нагадувати про її колоніальне минуле.
2. Площі, проспекти, вулиці і інші пов'язані з ними об'єкти мають бути в такому технічному стані, про який можна впевнено сказати що вони європейського рівня.
Обидва пункти однаково важливі.

Немає коментарів:

Дописати коментар