субота, 18 січня 2020 р.

Дмитро Дубілет - ректифікація

Серед членів команди Зеленського є такий діяч Дмитро Дубілет. Він кваліфікований ІТ-шник, зокрема завдяки його роботі в Україні функціонує інтернет-банкінг. Як чітко видно по прогностиці до карти української нації - в 2020-2021 роках в Україні буде масштабна діджиталізація, тобто перехід багатьох платіжних і інших документів в цифровий вигляд (Уран-з'єднання-Меркурій). По гороскопу держави Україна показник трохи складніший - Уран-1,5квінтіль-Меркурій, а також (Сатурн, Юпітер, Плутон)-квінконс-Меркурій. Зрозуміло що це буде зроблено завдяки роботі Дмитра Дубілета і тому є сенс уточнити час його народження.
Отже 27 травня 1985, Дніпро. Які ідеї стосовно розташування сітки домів? Слід знати що головні типові показники ІТ-шників - виражений Водолій і сильний Уран (по аспектах і розташуванню в кутовому домі). Тобто Водолії більше за інших схильні жити в ІТ-сфері (залипати в екран комп'ютера або гаджета, надавати перевагу електронним платежам замість готівки, купувати в інтернет-магазинах замість звичайних, писати програми тощо). Мається на увазі не лише Сонце в Водолії, також Асцендент, Місяць і Меркурій. Таким чином стосовно Дубілета найбільш логічно виглядає варіант приблизно о другій годині ночі - Асцендент в
Водолії, Уран в 10 домі.
Гороскоп Дмитра Дубілета

Далі вточнюємо до хвилин за таким точним способом як перехід в дирекціях кутів гороскопа в наступний знак. Такі біографічні дані:
2000 — навчався у школі Roycemore (Іллінойс, США)
2004 року почав навчання у Hochschule Merseburg (Мерзебург, Німеччина)
а потім
2005—2010 — засновник та керівник Fine Web (Київ).
Тобто у віці 15 років він почав отримувати високоякісну закордонну освіту, а у віці 20 років почав отримані знання втілювати на практиці, передавати їх іншим. Це відповідно перехід дирекційних Асц-Дсц в Риби-Діву і ІС-МС в Рак-Козеріг. 
А отже точний час народження - 1:50 ночі.
Додаткова перевірка. Зрозуміло що освіту і кар'єру він здобув завдяки підтримці свого батька Олександра Дубілета. Показник батька - Сатурн. У варіанті 1:50 в з'єднанні з Сатурном парс Фортуни; до того ж в 9 домі, що цілком логічно. 
Вісь Вузлів в 9 і 3 домах, що теж цілком логічно.
На Асценденті Юпітер (упр 10 і 11 домів) - цілком логічно.
Такий факт біографії - з 2015 року Дмитро займався розвитком порталу iGov, що повинен боротись із корупцією та підвищувати ефективність роботи чиновників.
Транзитні показники на літо 2015 року - Уран-з'єднання-Венера (упр 3 і 8 домів), Юпітер-з'єднання-Місяць (упр 6 дому). Біографічний факт і управління вказаними домами Венерою і Місяцем у варіанті 1:50 цілком відповідають одне одному. Тобто він працював (6 дім) над тим щоб усі бажаючі мали доступ до інформації (3 дім) про використання суспільних фінансів (8 дім).
Таким чином, ректифікацію гороскопа головного оцифровщика України зроблено і усебічно підтверджено. :)

Немає коментарів:

Дописати коментар