четвер, 27 червня 2024 р.

Можливість ядерної загрози

Нещодавно написали в новинах що є можливість ядерного удару з боку агресора. Це публікація від 21 червня. А сьогодні 27 червня написали що російський урядовий літак полетів в США. Крім того міністри оборони США і РФ провели телефонну розмову.

Україна, транзит 20 липня 2024
 

Який транзит до карти України? Плутон-з'єднання-Сатурн. На цей показник я вже звертав увагу у своїх попередніх публікаціях; і цей астрологічний символізм безперечно відповідає змісту першої статті. І якщо більш розширено - нинішня петля Плутона активізує аспект гороскопа України Плутон-квінконс-Сонце. З натальним Сатурном з'єднання Плутона, до Сонця квінконс.

вівторок, 18 червня 2024 р.

Україна в 2019-2025 роках або шаленство ворога

Слід ще глибше розглянути тему про яку написав ще в 2019 році у статті Україна в 2019-2025 роках. І коли я тоді писав ті рядки (особливо що стосується ситуації загалом і російського впливу) не вповні усвідомлював наскільки усе це буде глибоко і серйозно.

Уран в Тельці - у падінні. Тобто ті теми які належать до планети Уран перебувають у дуже дискомфортному положенні. Що належить до Урана? Перш за все суспільно-політичне мислення і діяльність у відповідності з цим мисленням. Тобто при Урані в Тельці збільшується хибність суспільно-політичних міркувань і висновків; відповідно й діяльності на їхній основі. Тобто суспільно-політичні міркування в усьому світі стають значно менш професійними аніж були до цього (коли Уран був в Овні) і будуть після цього (коли Уран буде в Близнюках).

Напис на місці масового поховання жертв сталінських розстрілів на околиці Мінська

Також Уран є управителем Водолія (до якого належать росіяни) і під час свого транзита по Тельцю цей Уран в падінні уражає квадратом планети в Водолії. Тобто в поки невідомому гороскопі російського народу натальне Сонце в Водолії (у вигнанні!), а в цьому 7-літньому проміжку часу транзитний диспозитор Сонця в падінні і до того ж б'є його квадратом. І, як видно з попереднього історичного досвіду, при Урані в Тельці росіяни стають абсолютно шаленими в суспільно-політичному плані. Наслідки їхньої діяльності при цьому - як наслідки діяльності слона в посудній лавці. Тобто вони, маючи певні суспільно-політичні ідеї (які є безграмотними і водночас шаленими) приносять великі проблеми собі і іншим, не рахуючись при цьому з втратами. Тобто твердження що суспільно-політичні міркування стають значно менш професійними стосується усього світу, але для росіян цей ефект багаторазово посилений. Відповідно найбільш страждають ті кого росіяни обрали коренем зла.

четвер, 13 червня 2024 р.

Еммануель Макрон

 Як відомо, нинішні вибори в парламент ЄС не були втішними для нинішнього президента Франції. Тобто відбулась кардинальна зміна рейтингів французьких партій не на користь правлячої партії. Через це президент Макрон розпустив парламент Франції. А отже є сенс розібрати цю тему астрологічно.

Гороскоп Еммануеля Макрона

Взагалі я значно раніше придивлявся до гороскопа Макрона і робив деякі судження. Тепер є сенс розглянути його більш детально і поділитись з читачами.

середа, 5 червня 2024 р.

Відсіч російській агресії (ч. 12)

Удари по Криму

В статті про гороскоп Криму писав що дуже жорсткі удари будуть в самому кінці травня. Дійсно, дронами Маґура було багато чого пошкоджено в районі Керченського мосту, зокрема декілька катерів "Тунець". Так само були уражені засоби ППО в Криму і пором. Також нафтобази в Краснодарському краї (тобто з яких йде постачання нафтопродуктів в Крим). А оскільки цей прогноз справдився то той гороскоп Криму є достовірним. Відповідно є підстави довіряти пронозам зробленим на його основі.

Україна, транзит 28 жовтня 2024


Мобілізація

Як відомо, 8 травня ухвалено закон про мобілізацію ув'язнених. На мою думку це правильно. Аргументи проти цього - просто неконструктивний ідеалізм. Типу "захист Батьківщини не аналог покарання" тощо.

Разом з тим це вказує наскільки інертним є державний механізм прийняття рішень в Україні. Тобто ще за три місяці до цього припинив діяти аспект Нептун-180-Марс (неконструктивний ідеалізм щодо армії). Що це значить? Щоб люди які приймають рішення таки почали їх втілювати в життя повинно пройти не менше трьох місяців після того як думка про це стала домінувати в їх голові. Тому також зрозуміло чому не справдились прогнози стосовно мобілізації написані в сьомій частині. Просто у вказаний проміжок часу було попередньо задумано якою надалі буде мобілізація, а до початку втілення минуло кілька місяців. Отже державний менеджмент в Україні досить інертний, є над чим працювати і що реформувати.